A PlayStation játékosok jelentős teljesítmény- és összeomlási problémákról számolnak be a Warzone Pacificben. Gyakorlatilag játszhatatlan a játék.

Eljött az idő, hogy búcsút intsünk Verdansknak, hiszen a Vanguard mostantól teljesen integrálódik a Warzone-ba, és a Warzone Pacific és az új Caldera térkép érkezésével a játékosok a második világháború színterére csöppenhetnek.

Bár ez tipikusan izgalmas időszak lenne a franchise lelkes rajongói számára, a PlayStation tulajdonosoknak komoly problémák merültek fel.

Egyáltalán nem tartott sokáig, amíg a közösség tagjai jelentették az első összeomlásokat az új Caldera térképen. Egy Twitter-felhasználó mindössze tizenkét perccel a szerverek élesítése után észlelte a problémákat: „Persze, hogy a játékom folyamatosan összeomlik, valahányszor megpróbálok bejelentkezni a Warzone Pacificbe.”

Az állandó összeomlás szintén csak egy része a problémának, hiszen egy maroknyi más teljesítményprobléma is rontja a helyzetet.

Ahogy Borruso44 rámutat, a játék számos textúrája nem renderel megfelelően, így a játékosok tehetetlenek, amikor megpróbálnak navigálni a térképen: „A játék nem töltődik be rendesen, ami miatt a játékom lefagy és összeomlik. PS5-ön játszom, és ez elfogadhatatlan.”

A hiányzó finom textúrákon felül minden egyes újabb összeomlás azzal fenyeget, hogy teljesen lefagyasztja a konzolt, olyannyira, hogy a konzol kihúzása az egyetlen lehetőség a visszaállításra. Ami valljuk be elég nagy probléma, főleg egy ekkora játék számára.

https://twitter.com/Mr_strangecod/status/1468640643060842503

 

A Raven Software egyelőre nem ismerte el a Sony konzoljain a játék gyenge teljesítményével kapcsolatos problémákat.

Viszont búcsút mondhatunk a csaló problémának?

Na, most mi lesz csalók? – Hivatalosan is elindul a Ricochet Anti-Cheat

 

https://leet.hu/xmas/forrás: Dexerto

×