A CoD Vanguard X Warzone 1. évada számos új skint vonultat fel az operátorok számára. Ám egyikük a hírhedt Roze skin helyettesítője lehet.

Ami azt illeti, a Roze operátor a Warzone-ban igen csak népszerű választás volt, egyben a legmegosztóbb is. A Rook skinje még az 5. évadban jelent meg, és azért volt előnyös a használata, mert igen nehezen lehetett észrevenni a sötét ruha miatt. A pálya sötét területein szinte el is tudott tűnni. Természetesen ez bosszantotta a közösséget, többször kérték a fejlesztőket, hogy kezeljék a helyzetet.

Bár a nerfek ezt kezelték, most egy hasonló skin jön a játékba a Vanguard integrációval.

Végre megjelent a Vanguard X Warzone 1. évada, amely lehetőséget ad a Cooper Carbine és a Gorenko Sniper Rifle feloldására. A Sledgehammer emellett számos új operátorskint is bemutatott. Ezek közül egy skin rossz emlékeket idéz. A Barrier Reef skin Lucas számára oldható fel, és igen csak hasonlít a Roze Rook skinre.

New Vanguard update has new skins for operators including CDL skins from CODVanguard

Az Owen Gun SMG-vel felfegyverkezve Lucas egész teste fekete búvárfelszereléssel látható, amelynek célja, hogy segítsen beleolvadni a sötét óceán mélyének színébe.

„Á, basszus, borzasztóan néz ki a skin, mindenki ezt fogja használni. Roze v2” – írta az egyik játékos.

„Ez a Roze skin 2.0, ez lesz az új meta” – válaszolta egy másik.

Hogy a Barrier Reef (Korallzátony) olyan népszerűnek lesz-e, mint Roze Rook skinje, az még nem biztos, de simán el tudjuk képzelni, hogy sokan választják majd ezt. Szerinted?

Ezt láttad már?

Este behúznád az első Caldera wint? – Így szereld fel a legütősebb Warzone Pacific fegyvert

 

 

https://leet.hu/samsung/

×