Újabb hét telt el azóta, hogy megérkeztek a TOTW 11 lapok, máris itt vagyunk az újabb csapattal. Lássuk, kikről is van szó!

Ismét hosszas találgatások vették kezdetét a Team of the Week 11-t követően, hogy kik fogják alkotni a következő hét legjobbjait. Szinte borítékolható volt, hogy a jóslatok szerint 3 ligából biztosan lesz valami ütős lap a csapatban.

Az Instagram-on igen aktív SebFUT nevű felhasználó megközelítése szerint tulajdonképpen 5 játékost biztosan várt a Team of the Week 12-be: Heung Min Son-t, Ciro Immobile-t, Bernardo Silva-t, Martin Terrier-t, valamint Franck Yannick Kessié-t.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

A Tottenham dél-koreai bal szélsőjét alapból is sokan várják a legjobbak közé, ő 1 góllal és 1 assist segítségével vág neki a versenynek, Immobile 2 góllal, akárcsak Bernardo Silva. Kessié 1 gólt jegyzett a héten, illetve Terrier szinte biztos, hogy bekerülhet a csapatba a 3 góljával. Egyéb indulók rajtuk kívül Juan Cuadrado, a Genoa elleni góljával, a Leicester elleni 2:1 -es győzelmet megőrző Ezri Konsa, illetve Patrick Schick, aki lenyűgöző teljesítményével abszolút várhatta az In Form lapját, hiszen a Greuther Fürth elleni 7:1 -es győzelmükhöz 4 góllal is hozzájárult. Innentől már csak azon múlik, hogy az EA ezeken az eredményeken kívül mit vesz majd még alapul.

Nos, a találgatásoknak, jóslatoknak vége, ugyanis itt a hét legjobbjainak hivatalos csapata, a Team of the Week 12! Íme a várva várt lapok:

Ti elégedettek vagytok az érkezőkkel? Kit hiányoltok?

A mai nap másik nagy hírét láttad már?

Már tényleg közel van – Érkezik Di Stéfano a FIFA 22-be!

 

×