Egyre csak közeledik Puskás Ferenc egykori világsztár csapattársának, Alfredo Di Stéfano Icon lapjának az érkezése, amit már az EA sem nagyon tud titkolni.

A Real Madrid egykori csillagának, Puskás Ferenc csapattársának érkezésével egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk, igaz, akkor még csak egy ún. „Fantasy Card” formájában (ide kattintva érhető el). Egyre több kiszivárgás, fan-made infó lát napvilágot a közelgő bemutatásról, amiből már lehet sejteni, hogy tényleg a küszöbön van a „Szőke nyíl” belépője.

Nos, a híresztelések és szivárogtatások után konkrét és hivatalos jel utal arra, hogy már nem kell sokat várnunk, ugyanis

Di Stéfano neve dec. 7-én megjelent a Transfer Market Search szekciójában!

Alfredo Di Stefano has been added to the transfer market.
byu/Kanedauke inEASportsFC

 

Honnan tudjuk, hogy ez egy ICON kártya és nem valami más? Csak egy van felsorolva, de a 92-es és 90-es besorolású kártyák statisztikái ez előtt már kiszivárogtak.

2021 júliusában a FUT Watch felfedte a 90-es és a 92-es OVR Stéfano kártyákat is, amelyek az alap és a középső ICON statisztikái lehetnek. Nagyon logikus, hogy Di Stéfano-nak, akit széles körben minden idők egyik legnagyobbjaként tartanak számon, kapnia kell ICON lapot a FIFA 22-ben. A kérdés, hogy mikor jelenik meg végre.

Sajnos nem lehet pontosan megmondani, hogy Alfredo Di Stéfano ICON kártyái mikor válnak elérhetővé, de véleményünk szerint Újévkor, amikor az ICON Swaps lapok is – nagy valószínűséggel – érkeznek, szóval már lehet vágni a centit.

Ti várjátok már?

Forrás: www.dexerto.com

Ezt olvastad már?

Emlékük örökké él – Legendák, akik már nincsenek köztünk

 

https://leet.hu/xmas/

×