Egyre csak közeledik Puskás Ferenc egykori világsztár csapattársának, Alfredo Di Stéfano Icon lapjának az érkezése, amit már az EA sem nagyon tud titkolni.

A Real Madrid egykori csillagának, Puskás Ferenc csapattársának érkezésével egy korábbi cikkünkben már foglalkoztunk, igaz, akkor még csak egy ún. „Fantasy Card” formájában (ide kattintva érhető el). Egyre több kiszivárgás, fan-made infó lát napvilágot a közelgő bemutatásról, amiből már lehet sejteni, hogy tényleg a küszöbön van a „Szőke nyíl” belépője.

Nos, a híresztelések és szivárogtatások után konkrét és hivatalos jel utal arra, hogy már nem kell sokat várnunk, ugyanis

Di Stéfano neve dec. 7-én megjelent a Transfer Market Search szekciójában!

Alfredo Di Stefano has been added to the transfer market. from FIFA

 

Honnan tudjuk, hogy ez egy ICON kártya és nem valami más? Csak egy van felsorolva, de a 92-es és 90-es besorolású kártyák statisztikái ez előtt már kiszivárogtak.

2021 júliusában a FUT Watch felfedte a 90-es és a 92-es OVR Stéfano kártyákat is, amelyek az alap és a középső ICON statisztikái lehetnek. Nagyon logikus, hogy Di Stéfano-nak, akit széles körben minden idők egyik legnagyobbjaként tartanak számon, kapnia kell ICON lapot a FIFA 22-ben. A kérdés, hogy mikor jelenik meg végre.

Sajnos nem lehet pontosan megmondani, hogy Alfredo Di Stéfano ICON kártyái mikor válnak elérhetővé, de véleményünk szerint Újévkor, amikor az ICON Swaps lapok is – nagy valószínűséggel – érkeznek, szóval már lehet vágni a centit.

Ti várjátok már?

Forrás: www.dexerto.com

Ezt olvastad már?

Emlékük örökké él – Legendák, akik már nincsenek köztünk

 

https://leet.hu/xmas/

×