Az Oppo hazájában már megjelent a kifejezetten League of Legends rajongóknak készült Reno7 Pro változat. De vajon megéri a rajongóknak?

Bármennyire is furcsa, a kínai telefonok egyre népszerűbbek Európában is. A Huawei, a Xiaomi és más gyártók mellett az Oppo is megjelent kis hazánkban is, nemrég pedig piacra dobták a Reno 7-et Kínában. A cég pedig most bejelentette, hogy a készülékből a Riot Games együttműködésében egy LoL változat is készül.

Így néz ki az Oppo Reno 7 Pro League of Legends Edition.

A különleges kiadású eszközt a hagyományos változathoz képest külsőleg átalakították, izgalmas, limitált kiadású gyűjthető finomságokkal a dobozban, és néhány egyedi szoftverfunkcióval. A Reno7 Pro League of Legends Edition egyedi színnel érkezik, amely illeszkedik a játék tematikájához. A mobilt a League of Legends egyik bajnoka, Jinx ihlette. A telefon hátulján egyedi mintázat is található, valamint a keret körül színes világítás is helyet kapott, ahogy a kamerák körül is. Ez értesítési fényként is működik.

A dobozban Jinx tematikájú speciális tokot, egy 65 W-os töltőt, pár zsinórt és néhány matricát is találunk. Ami a telefon szoftverét illeti, van egy speciális téma egyedi ikonokkal és animációkkal.

Az Oppo Reno 7 Pro League of Legends Edition 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik. Az ára 3999 jüan, ami körülbelül 205 ezer forint. Ami a többi specifikációt illeti, van egy 6,55 hüvelykes Full HD+ AMOLED kijelző 90 Hz-es frissítési gyakorisággal, MediaTek Dimensity 1200 Max SoC, 50 MP fő kamera, 32 MP előlapi kamera, 4500 mAh akkumulátor 65 W-os gyorstöltéssel. Vennél ilyet?

Ezt olvastad már?

Az AMD végre értelmes módon hasznosítaná újra a PlayStation 5 és Xbox chipeket

https://leet.hu/samsung/

×