Mint kiderült, a Battlefield 2042 játékosai meg tudják simogatni a robotkutyákat a játékban.

Jó, igaz, sok negatívumot tudnánk felhozni a Battlefield 2042 ellen, de ma legyen valami más a téma. Beszéljünk arról, hogy a játékosok nemrég találtak egy aranyos easter egget, az egyébként halálos The Ranger nevű robotkutyával kapcsolatban. A Rangereket a játékosok lehívhatják a meccsek során, saját testőreként. Lőnek az ellenségre, magyarán segítenek nekünk.

Azonban a kutyákat meg is lehet simogatni.

A Rangers közelében lenyomva tartva az interact gombot, el tudjuk érni, hogy egy különleges animációt láthassunk. A karakter letérdel, és kis szeretetet ad a robotkutyának.

– Ki a jó kutya? – írta a Battlefield 2042 fejlesztője a Twitteren, megosztva egy rövid klipet az említett különleges animációból.

 

 

Bár a Rangers aranyos lehet, néhány Battlefield 2042 játékos rámutatott, hogy túl hosszú ideig nem tanácsos túl közel maradni. A játékosok ugyanis még önmegsemmisítésre is utasíthatják őket, ami hatalmas is lehet, és megölheti a közelben tartózkodó játékosokat.

A Battlefield 2042-be egyébként a hírek szerint újabb javítások várhatók, így talán a játék szép lassan összeszedni magát. Te megsimogatnád a kutyákat?

Ezt olvastad már?

Az utolsó remény? – Hamarosan érkezhet a Battlefield 2042 battle royale

 

 

https://leet.hu/samsung/

×