Ma jelent meg az utóbbi idők egyik legjobb nyílt világú akciójátéka, a Halo Infinite, amit most akár 300 forintért végig lehet játszani.

Elérkeztünk a december 8-hoz, ami azt jelenti, hogy hat évnyi hosszú és kínkeserves várakozás után Master Chief ismét magára ölti a Mjolnir-páncélját, hogy alaposan szétcsapjon a Zeta gyűrűn összegyűlt népes Banished csapatok között.

Ürömünnep ez szinte minden Halo-rajongónak, hiszen a konzolos FPS-ek műfaját alapjaiban megváltoztató sorozat pont most tölti a 20. évfordulóját, és legnagyobb megkönnyebbülésünkre teszi mindezt egy egészen kiválóra sikeredett új etappal.

A Halo Infinite tesztre ugyan még várni kell egy picit, azt azonban már elárulhatom, hogy a 343 Industries csapata messze magasan az egyik legjobb Halo-t szállította, amióta átvették a stafétát a Bungie-tól. Sőt, még azt is megkockáztatom, hogy az Infinite az egyik legjobb és legszórakoztatóbb nyílt világú akciójátéka lett az elmúlt éveknek, amit bizony büszkén tarthat maga előtt a Microsoft és az Xbox.

A december 8-i megjelenésben pedig az a legeslegjobb, hogy ezt a kiválóságot akár 300 forintért szinte bárki végig tudja játszani.

Ehhez pedig (szokás szerint) nem is kell mást tenni, mint előfizetni a Game Pass Ultimate-re, amely első hónapjáért mindösszesen csak egy kávé árát kérik el. Ha ezzel megvagyunk, akkor tulajdonképpen bármilyen eszközön játszhatunk a legújabb és legnagyobb Halo-val, legyen szó PC-ről, Xboxról vagy a felhőn keresztül mobilokról, tabletekről.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ezzel határozottan érdemes élni, hiszen tényleg egy remek FPS-ről van szó, ami a kissé meg-megfáradt Far Cry 6 után egy valóságos fellélegzés. Ha pedig végére értünk a nagyjából 20-25 órás kampánynak, akkor sok más mellett akár olyan címekre is rápróbálhatunk, mint az ugyancsak kiválóra sikerült Forza Horizon 5, a Psychonauts 2, a Back 4 Blood, vagy a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Fontos megjegyezni, hogy az előfizetés minden hónapban automatikusan megújul, vagyis az első 300 forintos hónap után, ha nem szeretnél tovább Game Pass-tag lenni, akkor le kell majd mondanod. 

 

Akciófigyelő | 150.000 forint helyett mindössze 1600 forintért adnak 60+ játékot!

 

https://leet.hu/xmas/

×