Nézzük meg mit tartogat a számunkra az új Battle Pass a Warzone Pacific kezdetével.

Verdansk már a visszapillantó tükörben van, ahogy Caldera átveszi a reflektorfényt. A Warzone új fejezete már a nyakunkon van, és a kezdéshez egy új Battle Pass is érkezik, tele egyedi jutalmakkal, amelyek segítik az utadat.

A Warzone & Vanguard Season 1 Battle Pass 120 tárgyat kínál, a legendás fegyver Blueprintektől kezdve a Calling Cardokon át egészen új perkekig.

Az ártól kezdve az egyes jutalmakig itt van minden, amit a Season 1 Battle Passról tudni kell.

Ár és csomagok

Az új Warzone & Vanguard Season 1 Battle Pass várhatóan az előző évekhez fog igazodni mind az ár, mind a csomagok tekintetében.

Kezdjük azzal, hogy mindig van egy ingyenesen feloldható jutalomcsomag a játékosok számára. Továbbra is úgy léphetsz előre és oldhatsz fel bizonyos tárgyakat, hogy egy fillért sem kell fizetned. Bár ha prémiumra szeretnél váltani, akkor két lehetőség áll rendelkezésedre.

1000 CoD pontért a Season 1 Battle Pass standard változata érhető el. Ez mind a 100 prémium tier-t feloldja, ahogy haladsz előre, összesen 120 tárgyat érdemelhetsz ki.

Battle Prepped skin Polina karakteréhez.

Van azonban egy drágább opció is, a Battle Pass Bundle 2400 CoD pontért. Ez azonnal kihagyja az első 20 Tier-t, és minden tárgyat felold az út során. Ráadásul egy bónusz „Battle Prepped” Legendary Skin is jár hozzá Polina számára.

Új fegyverek és perkek és Lethal Grenade

Öt új fegyvert kapunk az 1. szezonra, három pedig a Battle Passban lesz elérhető. Az új Assault Rifle-től kezdve a halálos Sniperen át a közelharci fegyverig sok minden közül választhatsz. Két új perket is kapunk, amik a Battle Pass szintjei feloldásával lesznek elérhetőek.

A fegyverekről, és a két új perkről írtam nektek részletesebben, ezt az alábbi cikkben elolvashatjátok.

Új fegyverek, lehetséges perkek – “Csendes” a Warzone Pacific Season 1

 

Az új felszerelést a 39. szintű speciális gyújtógránát teszi teljessé. Ám miért speciális? Nem csak sebzi, akik kapcsolatba kerülnek vele, de segít a látóvonal elzárásában is. Ez a gránát füstként is funkcionálhat, mivel fehér ködével eltakar egy területet.

Új operátor skinek

A Cold War és a Modern Warfare korábbi szezonjaitól nem különbözik, a Vanguard 1. szezonja sem, szóval új Operator skineket kapunk.

A 12 induló Operátor új kozmetikumokkal friss külsőt kap. Az alábbiakban néhány kiemelkedőt mutatunk be a legújabb Battle Passból.

Jelenleg a skinek még egy kicsit komolyabb és komorabb tematikával rendelkeznek, aminek sokan örülni fogtok. Viszont a zöldes színekkel könnyel el tudnak majd vegyülni az új Caldera térképen.

Tier 10: Halima ‘Desert Cover’ skin

Tier 20: Shigenori ‘Konara’ Skin

Tier 90: Polina ‘Rising Legend’ Skin

Tier 100 jutalmak

Mint mindig, a színesebb tárgyakat az utolsó néhány szintre tartogatják. Ezúttal a 95-100. szintek számos olyan legendás tárgyat rejtenek, amelyeket nem akarsz kihagyni. Itt már visszatérnek a világos színek „csili-vili” skinek.

Az ‘Awoken’ Legendary Francis Skin a Tier 100-as szinten vár rád.

Nos mit gondoltok az első Season Battle Pass-járól? Tetszenek az első skinek, vagy te jobban szereted a kicsit kirívóbb világítós operátorokat?

Van már új videókártyád, vagy te is vársz a csodára?

Chiphiány ide vagy oda, sokkal több videókártya kelt el, mint tavaly

https://leet.hu/samsung/

×