A sok újdonság mellett a Warzone Pacific Season 1 frissítési jegyzetéből bőven van, amit hiányolhatunk. Lehet, hogy csak később érkeznek a nerfek?

A csendes-óceáni fronton a map és a RICOCHET Anti-Cheat nyilván, hogy a középpontban van, de van néhány más érdekes kiegészítés is. A Roadmap részletezi a Battle Pass-szal érkező új fegyvereket – köztük egy anti-tank snipert-, a „Festive Fervor” szezonális eseményt és a mastercraft kozmetikumok visszatérését.

Érdekes mód a Vanguard két új perket kap az 1. szezonban – de az továbbra sem világos, hogy ezek eljutnak-e a Calderába. Az újdonságok között a rajongók új szerződésekre, Gulagra, nyilvános eseményekre, járművekre és módokra számíthatnak.

Továbbá a Battle Pass és a Vanguard integráció azt jelenti, hogy több mint 40 fegyver érkezik a Warzone-ba. Ezek közül az egyik a vadonatúj Gorenko páncéltörő sniper, amely érdekes helyet foglalhat el a metában. Bár szerintem a lassú célzása miatt nem lesz elég kiemelkedő.

Ne is húzzuk az időt, íme a Warzone Pacific Season 1 frissítés teljes javítási jegyzete:

A Season One december 8-án kezdődik, a Vanguard és a Warzone frissítéseit követően. A Vanguard frissítése már elérhető. A Warzone a frissítését akkor időzíti amikor lekapcsolnak minden szervert, ez a dátum december 7. este 6 után! Annak érdekében, hogy felkészüljön a játék a Warzone Pacificre.

Öt új fegyver érkezik az első évadban, köztük három a Battle Pass rendszerben.

A Call of Duty történetében először a játékosok nem csak két, hanem három ingyenes, funkcionális fegyvert is kapnak a szezonális Battle Pass rendszerben. A szezon későbbi szakaszában pedig egy új SMG és egy további közelharci fegyver biztosít majd a játékosoknak néhány nagyszerű CQB lehetőséget, miután teljesítették a megfelelő kihívásokat, vagy megszerezték az egyik blueprintet.

Cooper Carbine: (Launch, a Battle Pass rendszer 15. szintje)

Az SMG-szerű tulajdonságokkal rendelkező amerikai hibrid fegyver, a Cooper Carbine egy rövid hatótávolságú Assault Rifle, amelyet könnyű irányítani, és gyors tűzgyorsasággal rendelkezik.

Merülj el a Gunsmith-ben, és találsz olyan tartozékokat, amelyek 1000 RPM fölé növelik a tűzgyorsaságát, vagy akár egy 60 töltényes dobtárat biztosítanak, amely teljesen elkötelezi ezt a fegyvert az SMG gyökerei mellett.

Gorenko Anti-Tank Rifle: Sniper Rifle (Launch, a Battle Pass rendszer 31. szintje)

A Gorenko keményen oda fog vágni az ellenségeknek.

A Gorenko egy félautomata anti-tank rifle, amely a ballisztikai alapú fegyverek közül a legtöbb lövésenkénti kárt okozza, és a többjátékos módban bármelyik ellenséget könnyedén képes egy lövéssel leteríteni. Annak ellenére, hogy félautomata, a nagy kaliberű lövedékek hihetetlen rúgása miatt nehéz lesz egymás utáni lövéseket leadni.

Ám nem tudom elképzelni, hogy uralná a Sniper metát. Túl lassúnak tűnik.

Sawtooth: Melee (Launch, a Battle Pass rendszer 37. szintje)

Az első közelharci fegyver, amelyet a Battle Pass rendszerben dobtak le, komoly „harapást” biztosít.

A Sawtooth lényegében egy cápafogakkal összevarrt bot. Ám ugyanúgy szeletelni fogja az ellenfeleket, mint az FS Fighting Knife.

Katana: Melee (Launch után)

Ez az egyélű japán hosszúkard egy újabb halálos közelharci lehetőség biztosít Sawtooth mellett.

Ám minden Melee fegyverre nerfet ígértek, szóval nem értem a sok opciót.

Welgun: SMG (In-Season)

A Captain Butcher’s S.O.E. által kifejlesztett prototípus, a Welgun annak ellenére bekerül a Vanguard arzenáljába, hogy korlátozott mennyiségben gyártják.

A Welgun rendkívül kompakt és viszonylag tisztességesen kiegyensúlyozott a beépített markolatoknak köszönhetően.

A Katanát és a Welgun-t az első szezon során a Vanguardban vagy a Warzone Pacificben lehet feloldani egy kihíváson keresztül, vagy az új Store Bundle-ok keretében, mindkettő a szezon során érkezik.

Az új perkek, amikről még nem tudni, hogy a Warzone-ba is érkeznek-e…

Serpentine – Perk 1, 21. szint a Season One Battle Pass-ban

A sprintelés csökkenti a bejövő sebzést.

A normál sprintbe való kitörés kis mértékben csökkenti a ballisztikus és robbanóanyagokból származó összes sebzést, míg a taktikai sprintelés a normál érték több mint negyedével csökkentheti a sebzést.

Intuition – Perk 1, az első évad Battle Pass 44. szintje

A látásod pulzál, ha ellenség van a közeledben, még a falakon keresztül is.

Hasonlóan a korábbi játékokban használt High Alerthez, de rövidebb hatótávolsággal, az Intuition lehetővé teszi, hogy még azelőtt észleld a fenyegetéseket, mielőtt azok befordulnának a sarkon vagy berontanának az ajtókon.

Amint már azt többször is leírtam, még nincs pontos infó arról, hogy ezek a perkek elérhetőek lesznek-e a Warzone-ban is, de egy biztos: mindkét perk a pörgősebb játékmenetet támogatja.

Nos ennyi, amit eddig tudunk a Warzone Pacific első seasonjéről, semmilyen nerfről illetve buffról nem volt szó jelenleg, szóval lehetséges, hogy az első hetekben fogják a fegyvereket egyensúlyozni. 

A trailert láttátok már?

Isten hozott Caldera! – Megérkezett a hivatalos Warzone Pacific trailer

https://leet.hu/samsung/forrás: Dexerto, Call of Duty 

×