Egy újabb korszak zárul le.

A Warzone szerverek december 8-án reggel 06:00-kor leállnak, hogy felkészüljenek a 18:00-kor esedékes, Vanguard tulajdonosoknak szóló Caldera megnyitásra. 24 órájuk lesz kiélvezni az exkluzivitást, hiszen csütörtökön már bárki számára kinyílnak a szerverek. Jogosan merülhet fel a kérdés:

Neked melyik volt a kedvenc Cold War x Warzone szezonod?

Hogy egy kicsit felfrissítsük az emlékeket, pár mondatban összefoglaltuk őket, általában valamelyik eventet, kollaborációt vagy épp a metát kiemelve.

Season 1

DRMzone? Talán a Warzone egyetlen olyan szezonja melyet egy fegyver dominált egész végig. Ekkor történt meg a Cold War integráció, talán a fejlesztők sem gondolták, hogy ilyen dominancia lesz majd. Az OG Gulagtól is búcsúzhattunk, mely szintén hatalmas csalódás volt több játékos számára is.

Season 2

A Burst meta dominált ekkoriban, leginkább AUG-gal és M16-tal találkozhattunk a pályán, természetesen a jó öreg Mac-10-nel kiegészülve. Ekkor kezdték el felvezetni a fejlesztők a Destruction of Verdansk eseményt is a zombikkal, de ahogy azt már azóta tudjuk, nem kaptunk teljesen új pályát.

Season 3

Sokak szerint a Warzone x Cold War legjobb szezonja. Bár teljesen klasszikus értelemben vett új pálya nem érkezett, azért több alakítást is kapott a kap. Akkoriban az AMAX volt a meta királya és végre méltó ellenfelet kapott a Kar98k is a Swiss személyében. Ebben a szezonban debütált a Die Hard és Rambo kollaboráció is, mely megalapozta az összes ilyen jellegű együttműködést a játékban.

Season 4

Egy teljesen átlagos szezon, annak minden előnyével és hátrányával. Ekkor jelentek meg a titokzatos Red Doorok, illetve ekkor debütált a Payload játékmód is. Sajnos ekkor kapcsoltak igazán turbó fokozatba a csalók is, a helyzet azóta sem csillapodott. Metát tekintve meglehetősen nyílt küzdelem volt, szinte kéthetente cserélődött a TOP 15 sorrendje.

Season 5

Sokak szerint meglehetősen rossz szezonról beszélhetünk, sokan ekkor tértek át Apex Legendsre a tartalomgyártók közül is. Ekkor találkozhattunk a legnagyobb eséllyel csalókkal és event terén sem volt túl combos a Season 5. Az Iron Trial LTM érdemét azonban nem lehet elvenni, nagyon közkedvelt játékmódot pakoltak le a fejlesztők.

Season 6

Az utolsó közös szezon, melyből kis túlzással már csak órák vannak vissza. A fejlesztők folyamatosan rotálták a különböző játékmódokat a playlist frissítésekkel, így mindenki megtalálhatta a számára szimpatikus módot. Visszatért az OG Gulag és kaptunk egy The Haunting névre hallgató ünnepi eseménysorozatot is. Meta szinten is kellemes volt, szinte hetente cserélhettük a fegyvereket, ha a statisztika volt a legfontosabb számunkra. Ám akkor sem kerültünk nagy hátrányba, ha TOP 10-en kívül választottunk, hiszen nagyon erős volt a felhozatal az élmezőnyön kívül is.

Neked melyik volt a kedvenc szezonod? Szavazz!

Poll Maker

Amennyiben nem töltődne be a poll, kérlek ideiglenesen kapcsold ki az adblockert és/vagy töltsd újra az oldalt!

 

×