Csak elképzeléseink lehetnek arról, hogy vajon mit játszhatott az a német férfi, aki úgy belefeledkezett a játékba, hogy fel sem tűnt neki, hogy tűz ütött ki a lakásában.

Egészen különös estéjük volt a Dortund melletti Soest városának tűzoltóinak, akiket három óra leforgása alatt három tűzesethez is riasztottak – számolt be róla a Soester-Anzeiger. Önmagában már ez is egészen érdekes lehetett, az egyik eset azonban még a sűrű délutánon is messze túltett.

Miután a soesti tűzoltóság végzett a 15:42-kor érkezett bejelentéssel, nem sokkal később egy újabb lakástűzhöz lettek riasztva. A bejelentést járókelők tették, akik az utcán sétálgatva azt vették észre, hogy az egyik utcafronti lakásból – a tűzjelző hangos csipogása kíséretében – sűrű füst száll ki. A kiérkező osztag természetesen kiürítette a lakóépületet, azonban néhány ott élő szerint az érintett lakásban tartózkodhat valaki.

A tűzoltók ennek megfelelően minden szükséges felszereléssel megindultak a lakás felé, amiben a tűz is kialakult. Az egységet, mikor bejutott a lakásba a jelentés szerint akkora füst fogadta, hogy azon alig lehetett átlátni, még a bútorok sziluettjeit is éppen csak ki tudták venni. Azonban amikor beljebb mentek egészen elképesztő látvány fogadta őket:

az férfi a lakástűz és a füst ellenére kontrollerrel a kezében ült a TV-je előtt és játszott a PlayStation-jén.

A tűzoltók elmondása szerint a férfi nagyon meglepettnek tűnt, amikor rátaláltak, ő ugyanis az egészből az ég világon nem vett észre semmit. Sőt, még a tüzet is a játékban való elmélyülés okozta, ugyanis mint kiderült, a tűz forrása a gáztűzhelyen felejtett, majd teljesen odaégett és kigyulladt bolognai spagetti volt.

Négyből három tinilány kapott már kéretlen péniszes képeket az interneten

 

https://leet.hu/samsung/

×