Szerdán már néhány szerencsés kipróbálhatta a szigetet.

December 8-án, szerdán, magyar idő szerint 06:00 órától egy 12 órás pihenőre mennek a Warzone szerverek. Nem véletlenül, hiszen a játék egyik legnagyobb frissítését kapjuk meg a Warzone Pacific képében. A Vanguard integráció mellett, mely alapból hatalmas változást hoz el, kapunk egy teljesen új pályát is, Caldera képében. Az Activision jó szokásához híven ismét előbb beengedett a szerverekre néhány tartalomgyártót, így idő előtt megpillanthatjuk a szigetet.

Ismerkedjünk meg Caldera helyszíneivel!

 

IceManIsaac csatornára már szerdán kora este felkerült a fenti videó. Ebben a 12 perces bemutatóban több helyszínnel is megismerkedhetünk, melyek szerves részeit képezik majd a mindennapjainknak az elkövetkezendő hónapokban. Azt is láthatjuk, hogy a ládák és pajzsok is második világháborús kinézetet kaptak, hogy teljesen illeszkedjenek a Vanguardhoz. Nézzünk is meg pár újdonságot kiragadva!

Új járművek 

 

Sziklafalak megmászása 

 

Ilyen messzire repülhetünk a sziget közepétől 

 

Új Gulag

 

A lépéshangok és a movement maradt a régi

Nem érkezett FOV slider a játékba és hír sincs arról, hogy mi a fejlesztők terve ezzel 

Jobban néznek ki a Vanguard camo-k Warzone-ban, mint az alap játékban

 

Megmaradnak a statisztikáink is

A pálya szerdán, 18:00 órától fogadja a Vanguard tulajdonosokat. A Vanguarddal nem rendelkezők számára pedig csütörtök 18:00-kor nyílnak majd ki a szerverek, addig Rebirth Island-en akciózhatnak. Az első vélemények alapján Caldera jobb fényekkel is rendelkezik mint Verdansk, így talán az ellenfeleink sem tudnak meglapulni az árnyékban.

Új gránát és skinek – Bepillantás az új Season 1 Battle Pass-ba

https://leet.hu/samsung/

×