A fejlesztők úgy tűnik még sem tudták teljesen elengedni a dolgot.

Nem titok, hogy a felhasználók jelentős része, a kezdeti pletykák idejében még biztos volt abban, hogy a Battlefield 2042 a többi játékhoz hasonlóan rendelkezi fog battle royale játékmóddal. Ahogy egyre több hivatalos információt árultak el a fejlesztők, hamar kiderült, hogy az indulás napjára ők biztosan nem terveznek ilyen módot. Ami viszont érdekes, hogy papíron a Portal módban sem lehet a limitációk miatt teljesértékű BR meccseket létrehozni, ez pedig már akkor felkeltette a játékosok figyelmét.

 

Egészen szerdáig nem is érkezett új információ ezzel kapcsolatban, ám ekkor Tom Henderson, a korábban már többször bizonyított Battlefield leaker friss hírekkel érkezett. Elmondása alapján már készülőben van a Battle Royale mód az EA/DICE műhelyében, mely a „közeljövőben” meg is érkezhet. Azért a közeljövő kifejezés a közösség szerint eléggé túlzás, hiszen 6 hónapig még biztosan kapjuk meg a módot.

Tom Henderson volt az első aki valós fényképeket, screenshotokat publikált a játékkal kapcsolatban. Így ha valaki tudhat egy készülőben lévő Battlefield BR módról az biztos hogy ő lesz. Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes pletykaszinten kezelni a dolgot, addig akár fejest is ugorhatunk a félkész Portal BR próbálkozásba is. 

Változnak a fegyverek, nerfek is érkeznek – Ezeket tartalmazhatja a következő Battlefield frissítés

https://leet.hu/samsung/

×