Nagyon nem érdemes lemaradni az ingyenesen osztogatott történelmi városépítős stratégiáról, ami a műfajának egyik legjobbja.

A Ubisoft a 35. születésnapját ünnepelvén úgy gondolta, hogy a szende nosztalgiába és hetekig tartó játékba száműz bennünket, amit már csak a közelgő ünnepi leállás miatt sem bánunk olyannyira. Ezen nemes alkalomból pedig egy sor ingyenes játékot zúdítanak az ez ellen egy percig sem ellenkező játékosok nyakába, aminek legújabb alanya az egyik legjobb városépítős móka.

Bizony, hogy az Anno-sorozat 2009-es darabjáról, az Anno 1404-ről van szó, méghozzá a History Edition-ről, ami a 12 évvel ezelőtti stratégia feljavított és kibővített kiadása. A játékot most egy héten keresztül teljesen ingyenesen be lehet zsákolni a Ubisoft saját felületén keresztül, aminek egyetlen feltétele, hogy rendelkezzünk egy Ubisoft Connect profillal.

Az Anno 1404 bővített-felújított kiadásába pedig nagyon is érdemes fejest ugrani, mivel az egyébként is remekre sikeredett alapjáték mellett a Venice kiegészítőt is megkapjuk, továbbá egy szórakoztató többjátékos módot, egy csomó új funkciót és játékelemet, és néhány bónusz tartalmat is ajándékul kapunk.

Nem mondom, hogy érdemes kapkodni, mert az akció december 14-ig tart, azt viszont igen, hogy mindenképpen érdemes lecsapni rá!

 

Akciófigyelő | 150.000 forint helyett mindössze 1600 forintért adnak 60+ játékot!

 

https://leet.hu/samsung/

×