Az év végéhez közeledve arra gondoltunk, hogy elindítsunk egy kis vitát arról, hogy kinek melyik 86+ lap esett ki legtöbbször a játékban.

Bizonyára mindenki elképzelte már, hogy milyen lenne, ha az alábbi pillanatok egyike megtörténne egy Pack kinyitása során:

Sajnos ez nem mindig van így, hiszen az, hogy ezeket a játékosokat kinyithassuk, elég csekély eséllyel valósítható meg. Nem lehetetlen, de sajnos ez van.

A FIFA 22 megjelenése óta viszont számtalan alkalmunk volt arra, hogy jobbnál-jobb lapokat zsebeljünk be egy-egy csomag kinyitásával. Viszont gyakran előfordul, hogy egy kártya gyakrabban is kiugrik a Pack-ből, amivel – ha szerencsénk van – akár egy jó üzlet is köthető, a játékos eladásával. Ha esetleg nem, akkor sincsen semmi gond, hiszen némelyik SBC-t érdemes megcsinálni egy jobb kártya kiszedéséért, tehát az Untrade-lapok sem veszhetnek kárba.

Nyilván mindenkinek van valami kis sztorija arról, hogy kik voltak azok a Walkout játékosok, akiket már többszöri alkalommal is sikerült kinyitni és tudott belőle valahogy profitálni. Az alábbi történet Reddit-ről származik, egy kongfy2009 nevű felhasználóval esett meg. A történet főszereplője:

Hugo Lloris

Which 86+ Walkout did you pack the most this year? from FIFA

 

Melyik 86+ Walkout-ot nyitottátok legtöbbször idén?

Csak egy vita szórakozásból. Számomra Hugo Lloris. 5-ször esett ki, 4 nem eladható. Nem veszek csomagokat, így nem volt annyi Walkout. De most, amikor meglátom a franciát, azt hiszem, hogy ő az. Untrade-ként esett ki a játék elején, így a csapatkapitányommá tettem. Egyik este azt terveztem, hogy kinyitok egy véletlenszerű Milestone nem eladható csomagot, mielőtt lefekszem, és bumm, jött Lloris. Nem akartam eldobni 0-ért, ezért úgy döntöttem, hogy kiválasztok egy véletlenszerű sbc-t a használatához. Végül Fekir-t választottam, mielőtt másnap lejárt volna, és későig fenn maradtam, hogy befejezzem. Az ember szerencsés lépés volt. Máig is azt gondolom, hogy a kapitányom beszervezte nekem Fekir-t. Néhány héttel később újra kinyitottam Llorist, és azt gondoltam magamban, hogy megpróbál egy másik Fekir-t toborozni nekem? Simeone-t választottam, hogy kiszedem, de sajnos nem volt olyan hatékony, mint Fekir. Nem lehetett link-elni, és most a padon ül. Azt hiszem, nem minden transzfer lehet sikeres. Az utóbbi időben nyitott Lloris ismét eladhatatlan, és nincs szükségem több tippre, hogy tudjam, azt akarta, hogy szerződtessem válogatott-beli csapattársát, FB Benzemát. Ilyen ütemben a csapatom felét leigazolja a csapatkapitányom és a futballigazgatóm, Hugo Lloris januárig. Ő volt az első a klubomban, aki elérte a 200 meccses mérföldkövet. Van olyan Walkout-od, amelyet többször is nyitsz idén? Hallottam egy elméletet, miszerint nagyobb a valószínűsége annak, hogy többször is nyithatsz valakit, ha egyszer már megvolt, és nem tudom, hogy ez igaz-e.

Nektek van hasonló sztoritok? Ki volt a legtöbbször nyitott 86+ játékosotok?

Ezt olvastad már?

5 legendás játékos, akik soha nem kaphatnak Icon lapot a FIFA-ban

 

×