A Warzone érkező változásai közt szerepelt a Heartbeat Sensor nerfje is, ami nagyban befolyásolhatja a campelő játékosokat.

A Hearbeat Sensor talán az egyetlen olyan kütyü, ami a játék megjelenése óta benne van a játékosok loadoutjában. Bevallom, régen én is sokat használtam, ám később leváltotta az észszerűbb választás: a Stun Gránát. Azonban a hardcore camperek megtartották a kis táblagépüket, – de lehet, hogy már nem olyan sokáig.

Ugyanis bejelentették, hogy több kiegészítőre érkezik a nerf. Különösen kiemelték a Stun Gránátot és a Heartbeat Sensort.

Azt sajnos még nem tudni, hogy milyen úton módon nerfelik az adott eszközöket, de egy dolog biztos. FaZe Jev nem húzta vissza az ütéseit, és rendesen odaszúrt a campelő Heartbeat Sensor játékosoknak.

Az egyik videójából kivágott részletben elmagyarázza, hogy a sok táborozó játékos milyen kifogásokat fog keresni miután használhatatlan lesz az eszköz.

„Ha eltávolítod a Heatbeat Sensort, a játékosok csak simán abbahagyják majd a játékot, és valami kifogást találnak ki, hogy miért nem játszanak”

Jev talking about the upcoming heartbeat sensor nerf🤣 from CODWarzone

Tisztán látszik, hogy Jev egyáltalán nincs oda a campelő játékosokért. Ám egy érdekes ötletet vetett fel. Lehetséges, hogy a nerf a használatot fogja korlátozni? Minden kütyüt csak egy adott ideig használhatsz, mert lemerül az akkumulátor bennük.

Mit gondoltok, hogyan fogják nerfelni a camperek kedvec kiegészítőjét? Kell-e egyáltalán nerfelni?

Az új évad történetszáláról már hallottatok?

Náci történetszál? – Megérkezett az új Warzone Pacific trailer

https://leet.hu/samsung/

×