20.000 forintért visszatértek az eredeti GTA-k, de a konzolosok le vannak tojva

Örülhetünk, mert visszatértek a klasszikus GTA-részek eredeti kiadásai, annak viszont már nem, hogy ezekhez csak 20.000 forint ellenében juthatunk hozzá, és csak a PC-s játékosoknak jár kompenzációként.

0
 

Örülhetünk, mert visszatértek a klasszikus GTA-részek eredeti kiadásai, annak viszont már nem, hogy ezekhez csak 20.000 forint ellenében juthatunk hozzá, és csak a PC-s játékosoknak jár kompenzációként.

A Rockstar egy észveszejtő, már-már forradalmi megoldást eszelt ki a jogosan csalódott játékosok kompenzálására. Azok, akik befizettek a teljes áron kínált „felújított” GTA trilógiára, annak ingyen és bérmentve odaadják a játékok eredetijét.

Ezzel éppenséggel csak az a baj, hogy 1) eleve el sem kellett volna őket tüntetni, 2) csak a PC-sek kapják meg ingyen, 3) mostantól kizárólag úgy lehet az eredeti játékokhoz jutni legális úton (amiket amúgy viccesen a definitívvel akartak kiváltani), ha megvesszük a 20.000 forintba kóstáló új kiadást. Szóval, ha valaki kiperkálja ezt a nem kevés pénzt, az megkapja a felújított darabokat, amiket nagy eséllyel sokáig el sem fog indítani, de cserébe játszhat a 15+ éve megjelent eredetiekkel.

Legalábbis PC-n, a konzolos játékosok, akik megvették a The Definitive Edition-t, sajnos így jártak. Ők – egyelőre – nem kapnak semmit azért, hogy a Rockstar és a Grove Street Games egy élvezhetetlen produktummal vezette meg őket.

Persze a véleményem miatt lehet szórni rám az átkot, azt azonban nem érdemes elfelejteni, hogy tényleg nagyon régi játékokról beszélünk, melyeket mindenki kipörgetett már, aki kíváncsi volt rájuk. Arról már nem is beszélve, hogy tizenakárhány éve is úgy játszott vele a fél világ, hogy a warez verziót telepítette, így igazából az csak a kötelező minimum, hogy ezeket ingyen hozzávágják azokhoz, akik hajlandóak voltak kinyitni a pénztárcájukat azért a bughalomért, amit játék néven kiadott a Rockstar. Pedig egészen biztos vagyok benne, hogy bőven lennének olyanok is, akik egy nyomott árért cserébe simán megvennék azokat is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mindezeken túl készül-e valamivel a konzolos játékosok kárpótlására a Rockstar, vagy magasról tesz rájuk úgy, ahogyan ezidáig. Mindenesetre nem vagyunk egyedül, akik nehezményezik a kiadó hiányosságait, ugyanis a hivatalos felületein tett bejelentések alatt egyre csak szaporodnak az elégedetlenkedő hangok.

 

Egy kajarendelős cég ingyen Bitcoint osztogat a rendelések után

https://leet.hu/samsung/

×