48 óra és kezdődhet a hentelés.

Az este 18-19 közötti időszak mindig izgalmas lehet a Call of Duty rajongók számára, hiszen ha érkezik valami fontos a játékba, akkor a fejlesztők ebben az 1 órás intervallumban szokták publikálni. Ezúttal sem volt ez másképp, egy apróbb update érkezett a játékhoz. A figyelmes felhasználók hamar észrevették, hogy a Warzone és Vanguard menüi új borítókat kaptak, szerdára készülve.

 

Természetesen megkaptuk a Caldera Launch trailert is!

 

Ahogy arra sokan számítottak, megérkezett az új kliens és pálya hivatalos bemutatója is. Egy körülbelül másfél perces mozgókép formájában nyerhetünk bepillantást az újdonságokba. Rengeteg új helyszínen végigpásztáz a kamera, illetve többek között említést tesz a Vanguard Royale módban megtapasztalható repülők elleni izgalmas harcokról is.

Ha a CharlieINTEL weboldal értesülései igazak, akkor magyar idő szerint szerdán 18:00 órától ugorhatnak fejest az új Battle Royale szigetre a Vanguard tulajdonosok. Mivel 24 órás exkluzív kipróbálási jogot ígértek a fejlesztők, ebből az következik, hogy a többiek csütörtökön, szintén este 18:00-tól csatlakozhatnak be majd, természetesen teljesen ingyen és bérmentve. Ekkor startol majd el az első közös Warzone Pacific és Vanguard szezon is mindenki számára, ezúttal sem maradunk újdonságok és kozmetikai tárgyak nélkül.

 

A frissítési időpontok a következőek lesznek:

  • A Vanguard frissítés magyar idő szerint 7-én, 06:00-kor érkezik
  • A Warzone frissítés egy nappal később, 8-án, szintén 06:00-kor
  • A Warzone szerverek 12 órás pihenőre mennek 8-án, 06:00 és 18:00 között

Várod már az új mapot?

Nagy bajban a Warzone és az Activision! – Közel a teljes tesztelői csapat felmondott

https://leet.hu/samsung/

×