Elképesztő, mennyi Icon játékos lap került már bele a FIFA történetében a játékba. Viszont akadnak olyan hiányzók, akiknek nyomós okuk van arra, hogy miért nincsenek a játékban.

Bizonyára mindnyájatokkal előfordult már, hogy azon gondolkoztatok, hogy „milyen jó lenne, ha XY kapna egy ütős Icon lapot végre”. Nos, van egy rossz hírünk: sokuknál olyan élethelyzet adódott, akár szakmailag, akár a törvénnyel való összeütközés miatt, amiért az EA szándékosan nem hozta össze, hogy velük is gazdagodjon az Icon lapok arzenálja.

A YouTube-on található Austor nevű oldalon összeállítottak egy listát, hogy kik azok a legendás játékosok, akik már soha nem kaphatnak Icon lapot a FIFA-ban. Olyan nevek kerültek elő olyan okokkal, hogy egyik-másiknál csak fogtuk a fejünket. Íme a lista:

George Weah

George Weah jelenleg Libéria elnöke, így sajnos az EA szabályaiba nem fér bele, hogy politikai szerepet betöltő személy helyet kapjon az Icon lapok közt.

Franz Beckenbauer

A legendás német védő sajnos szomorú és igen kínos okból nem kaphat Icon lapot a játékban: a 2006-os VB-n korrupciós botrányba keveredett. Ez pedig az EA elveivel egyáltalán nem egyeztethető össze.

René Higuita

A világ egyik legjobb kapusának titulált játékos is szembe ment a törvénnyel: emberrablásért börtönben ült, illetve kapcsolatban állt Pablo Escobar maffiafőnökkel.

Jamie Carragher

Sajnos ő is a száműzöttek közt szerepel, hiszen élő adásban tett rasszista megjegyzést, amit az EA sem nézett jó szemmel.

Oliver Kahn

A legendás német kapus távollétének oka elég érdekes: szándékosan nem akart benne lenni a FIFA-ban, szerinte a gyerekeknek élőben kell focizni, nem egy játékon keresztül. Erre megjelent a PES-ben…

Nektek ki hiányzik még az Ikonok közül?

Ezt olvastad már?

Kedves EA, ez mikor jön? – Így nézne ki a FIFA 22 Adventi Naptár

 

 

 

https://leet.hu/samsung/

×