Az új emojik kiötlésével foglalkozó szervezet megmutatott néhányat azokból az új hangulatjelekből, melyek közül néhányat hamarosan mi is használhatunk majd.

Megszokhattuk már, hogy az emojfelelős Unicode Consortium minden évben előáll néhány újabb hangulatjel ötletével, melyeket általában április 15. és augusztus 31. között nyújtanak be, hogy később megszavaztassák őket a legnagyobb tech vállalatokkal.

A teljes lista ugyan még nem ismeretes, néhány újabb emoji ötletet most megmutattak nekünk, melyek közül az Apple, a Microsoft, a Google és természetesen az Emojipedia fogja kiválasztani, hogy melyeket fogjuk tudni a gyakorlatban is használni.

A nyilvánosságra hozott 21 hangulatjel között ezúttal nincsenek olyanok, melyek hasonlóan megosztanák az embereket, mint korábban a terhes férfi emoji. A lehetséges érkezők között igen remeknek tűnik például az elutasítást jelző kéz, a különböző színű szívek, a borsó, a szárny, de remek humorforrás lehet a gúnár is.

Ezek közül azonban csak néhány jut majd el oda, hogy a mobilokon és a különböző platformokon használhassuk is őket, melyek az Unicode 15.0-ás frissítésével élesednek 2022 szeptemberében, és csak ezután kezdik el implementálni őket a tech vállalatok. Az új, Unicode 14.0-val érkező emojik például valamikor 2022 első felében lesznek leghamarabb használhatóak.

Na melyik emojit használtuk a legtöbbet 2021-ben?

https://leet.hu/samsung/

×