Közel 150.000 forintot lehet spórolni az itch.io és a Pland Based Gaming közös jótékonysági akciójával, amiben több mint 60 indie játékra csaphatunk le pofátlanul olcsón.

Az ünnepi jótékonykodást szokásához híven a Humble Bundle kezdte meg a Batman játékokat kínáló kihagyhatatlanul olcsó csomagjával, amelyből befolyó összeget gyermekkórházaknak ajánlják fel.

A HB-t pedig most az itch.io népszerű indie játékos platform követi jótékonykodásban, ami most egy olyan csomagot kínál, amit óriási vétek volna kihagyni. A pláne pedig, hogy a vásárlásunkkal nem csak irreálisan sokat spórolunk, de még jótékonykodunk is.

Az itch.io-n most egy olyan pakkot kínálnak mindössze 4.99$-ért, vagyis 1600 forintért, amibe 66 független fejlesztésű remek játékot sikerült beszuszakolniuk – és aminek összértéke körülbelül 157.000 forintra tehető. Ennyibe kerülne az összes játék, ha külön vennénk meg őket.

Az így összekalapozott pénzt pedig a nemzetközi természetvédelmi alapítvány, a World Land Trust számára ajánlják fel, amely a vadvilág kritikusan veszélyeztetett élőhelyeinek megmentésén, védelmén és helyreállításán dolgoznak. Az itch.io adományát a klímaváltozás problémájának nagymértékű kezelésére fogják felhasználni.

A csomagot nem mellesleg a Plant Based Gaming segítségével állították össze, így főként olyan játékokat találtunk benne, amelyek a természetre, a természetvédelemre és az oktatásra helyezik a hangsúlyt. Ilyen játék például vagy sok-sok más mellett a Coffe Talk, az Old Man’s Journey, a Little Mouse’s Enciklopedia, a Bury Me, My Love, az A Good Snowman, vagy a No Longer Home.

Az akció még 3 napig és a készlet erejéig érhető el az itch.io oldaláról.

Akciófigyelő | 9 ingyen játék tölthető az Amazonon – köztük a feljavított Hot Pursuittal

 

https://leet.hu/samsung/

×