Egy LoL játékos a Redditen fejtette ki a véleményét a mostani ranked rendszerről.

A játékos, Valentiger53 ezzel kezdte: „Oké… szóval újra elkezdtem rankedezni ebben az előszezonban, és van egy problémám a rangsorolt rendszerrel.”

Majd folytatta: „Már 35 rankedet játszottam az előszezonban, és nagyon jól megy. Volt néhány győzelmi sorozatom, nem volt igazi vereségsorozatom 65%-os WR-rel. Gold 2-ben kezdtem és most Gold 1-ben vagyok 30 LP-vel. Az, hogy csak egy divíziót climboltam, frusztráló érzés. Szerintem nagyon jól játszom, viszem a meccsek jó részét, és azokban, amiket veszítünk, általában jól teljesítek. Győzelmenként 15 LP-t kapok, és ugyanennyit veszítek vereségenként.”

„Ha utánaszámolsz, akkor az előszezon kezdete óta kb. 26 órát fektettem a rankedekbe, ami lehet, hogy egyeseknek nem sok, de mégis el kell ismerni, hogy 3 hét alatt 35 meccset játszani és 1 divíziót feljebb lépni nem elég jutalom, ha a meccsek nagy részét megnyered. Legalábbis én így érzem.”

Elgondolkodtató, hogy tényleg van benne valami. Több mint egy napot ült ott a srác és csak egy divízióval került feljebb.

Nem mindenkinek a LoL az élet, nem tud mindenki 8 órákat rankedezni. Szóval csak az tud rendesen climbolni, aki valóban minden szabadidejét a climbolásba fekteti?! Velentiger53 még az op.gg-jét is csatolta, hogy a Reddit felhasználók elhiggyék, hogy valóban jól teljeseit a meccseken.

Ám a Reddit felhasználó nem érezte magát egyedül.

Egy kommentben valaki ezt írta: „Az idei szezonból 56%-os WR-em van, a legutóbbi meccseimből 60% körüli WR-em van, és a jelenlegi elomban ~54%-os WR-em van. Győzelemért kapok 13 pontot és ha kikapok akkor veszítek 16-ot, ez őszintén szánalmas. Megérteném, ha negatív WR-em lenne, vagy egy hosszú időszak, amikor többet veszítek, mint nyerek, de legrosszabb esetben 50%-os WR-em volt, amiből gyorsan visszapattantam.”

Ez azt jelenti, hogy a kommentelő 50%-os WR mellett nem tudja megmászni a ranked létrát.

A kérdésem már csak az ti is tapasztaltok hasonló problémát a rankeddel kapcsolatban?

Legalább, nem azzal a karakterrel van, ami a legtöbbet feedel.

Ezzel a hőssel feedelnek a legtöbbet a League of Legends játékosok

https://leet.hu/samsung/

×