Új oldaláról ismerhetjük meg a Playstation vezetőségét.

Talán sosem volt még ilyen kellemetlen helyzetben a Sony. George Cacioppo, a PlayStation mérnöki részlegének vezető alelnöke ugyanis váratlanul feltűnt a People vs. Preds YouTube csatornáján. A csatorna fő profilja, az Egyesült Államokban élő pedofilok lebuktatása. Ehhez a modern technológiát vetik be, azaz kamuprofilokkal regisztrálnak a különféle mobilos társkeresőkre, ahol aztán keresik azokat a felnőtteket, akiket az sem zavar, ha bőven 18 alatt van a partnerük.

 

George Cacioppo épp egy ilyen jelenetben tűnik fel. Az erotikus beszélgetések után a youtuberek állítása szerint Cacioppo áthívta magához az állítólagos 15 éves fiút. A férfi viszont a kamerákat látva azonnal beszaladt a bejárati ajtaján.

Hamar kiderült, hogy a „PlayStation 5”-ös pólóban ajtót nyitó George nem csupán egy átlagos Sony fanatikus, ami nem túl jó fényt vet a japán vállalatra.

 

A videón túl a csatornát üzemeltető Tipster közzétette a mobilos beszélgetési előzményeiket is, amiben a férfit szemmel láthatóan nem érdekelte, hogy a partnere csupán két hete töltötte be a 15.-ik életévét. Majd ezek után gyorsan az első szexuális élményéről kezdte faggatni a fiatalt, majd beszámolt saját tapasztalatairól is.

https://leet.hu/termek/xtrfy-m4-rgb-wireless-elorendeles/

×