A League of Legends 2021-es Debonair eseménye itt van, hogy egy nagy durranással indítsa a 12. szezont, amivel rengeteg skint és jutalmat szerezhetsz.

Szeretnél egy utolsó esélyt, hogy presztízspontokat szerezz a League of Legends-ben, és megszerezd az exkluzív skinek egyikét? A legújabb Debonair esemény ez a lehetőség.

Az összes új tartalom mellett – beleértve nyolc új skin-t és rengeteg eseményjutalmat, például kromákat és töltőképernyő-keretet – ez egy lehetőség arra is, hogy megszerezd a 2021-es Prestige skin-eket, mielőtt azok visszavonulnak a „páncélterembe”.

Íme minden, amit eddig tudunk 2021-es Debonair eseményéről.

Új Debonair skinek

A Debonair skinek sora megújult – a régebbi skinek romantikusabb öltönyeit és rózsáit felcserélték egy kis misztikummal, helyette elegáns zöld effektekkel. Ezekről a skinekről már írtunk nektek, szóval azokat megtekinthetitek a cikkre kattintva.

Érkeznek a Debonair skinek – League of Legends 11.24 korai patch note

Debonair event pass

Szokásos módon az event mellé érkezik egy belépő is, ez az event pass. A Debonair eseményen való részvételhez nem kell pénzt költeni – de ez segít feloldani az összes jutalmat. Az ingyenes bérletben elég pont van ahhoz, hogy a játékosok megszerezhessenek néhány kromát, de ha a Prestige skinre és még többre vágysz, meg kell venned a Premium bérletet.

A bérlet jellemzően 1650 RP körüli összegbe kerül, és egy maréknyi egyéb jutalmat is tartalmaz, beleértve az esemény orbokat és egy adag pontot. Emellett hozzáférést kapsz exkluzív küldetésekhez is, amelyek szükségesek a Prestige pontokhoz.

Küldetések

Az új esemény küldetéseit még nem fedték fel. Amit azonban a játékosok tudnak, hogy a Riot egy új „pontrendszert” tesztel az esemény előrehaladásához, ami megváltoztatja a jutalmakért való grindolás módját.

A változásokat elolvashatjátok itt:

A Riot nagy változásokat vezet be a League Pass fejlődési rendszerében

Az esemény jutalmai

Bár az új Debonair skineket nem fogod tudni ingyen beszerezni – nos, egy kivételével – a játékon belüli eseményen, Chromákat, a töltőképernyő kereteket és egyebeket tudsz majd feloldani. A Prestige Brand skin lesz az egyetlen közvetlenül megvásárolható skin az event shopban, ám nem lesz olcsó.

Amint publikusak lesznek az esemény küldetései, tájékoztatni fogunk titeket.

Viszont amit már tudunk, az az, hogy melyik hős feedel a legtöbbet!

Ezzel a hőssel feedelnek a legtöbbet a League of Legends játékosok

https://leet.hu/samsung/Forrás: Dexerto

×