A Warzone Pacific a láthatáron van, a Call of Duty pedig trailerekkel csigázza fel a rajongókat, mielőtt megjelenne az új térkép.

Az új Warzone Pacific térkép a tervek szerint a Vanguard 1. szezonjával együtt jelenik meg december 8-án. Ezzel a játékosok egy vadonatúj térképet, az összes Vanguard-fegyvert és exkluzív játékmódokat kapnak.

Azonban lehet, hogy némi információ is rejtőzik a dologban, hiszen egy új trailer náci titkokat sejtet a Calderán.

A Warzone megkapta a Secrets of the Pacific eseményt, de egyértelmű, hogy több mindent nem árultak el.

A trailerben a Taskforce Trident történetét láthatjuk, amint átrepülnek a hamarosan megjelenő új térkép felett. Richard Webb őrmester és csapata elindult, hogy kiderítse, igazak-e a nácikról szóló pletykák a szigeten.

Úgy tűnt, hogy a pletykák igaznak bizonyultak, mivel csapdába estek, és a repülőgépet egyből kilőtték az égből.

Majd a klip végén látjuk, ahogy Webb egy náci alagútba botlik, mielőtt azt mondja: „A nácik azt hitték, hogy minden titkukat eltemetve tarthatják… A világ soha nem lenne felkészülve arra, amit találtam”.

Ez nagyon sok mindent jelenthet, miközben arra készülünk, hogy először ugorjunk Calderába. Először is, lehet valamiféle bunker easter egg, mint a Rebirth Islanden. Ám azt is jelentheti, hogy valamikor náci témájú események lesznek. Én személyesen örülnék különböző bunkereknek, mint anno a Verdanskban voltak.

A játékosok december 8-án próbálhatják ki az új csatateret, és maguk fedezhetik fel a szigetet, mivel az 1. évad a Warzone új korszakát indítja el.

A Melee nerfről olvastál már?

Még a “profik” is izgatottak – Az új Warzone mappal érkezik a Melee nerf is!

https://leet.hu/samsung/*A borítókép a Vanguard történetélből van

×