A Fortnite Chapter 3. mindjárt itt van, azzal együtt pedig az új Battle Pass is úton van. Itt van minden, amit eddig tudunk, beleértve a Pókember skint.

Nagyon közel van már a Fortnite 3. fejezetének érkezése, aminek eredményeként rengeteg szivárgás is megjelenik a napokban, hogy mire is számíthatunk majd. Egy rövid előzetes nemrég bepillantást engedett az új pályára, valamint néhány skinről is lehullott a lepel.

Nézzük, mit is tudunk eddig az érkező Battle Pass-ról.

Mennyibe kerül a Fortnite Chapter 3 Battle Pass?

Az előző szezonokhoz hasonlóan a Fortnite Chapter 3 Battle Pass két lehetőséget kínál a játékosoknak: ingyenes és prémium szinteket. Ahogy mindig, ingyen is be lehet húzni egy-két elemet, de az igazán jól a premium szinteken kapnak helyet.

A prémium Battle Pass ára várhatóan 950 V-Bucks (nagyjából 10 dollár) lesz. Vásárolhatsz azonban nagyobb csomagot is 2800 V-Bucksért (körülbelül 25 dollár), amely automatikusan ad 25 szintet.

Mit tartalmaz a Fortnite 3. fejezet Battle Pass?

A Fortnite Chapter 3 Battle Pass előzetese – amely eredetileg még a szezon indulása előtt szivárgott ki – számos skint mutatott be. Ezek közt volt a The Foundation nem álarcos változata, egy friss láma skin, színes Primal skinek és még sok más.

 

A legnagyobb beszédtéma azonban Pókember skin megjelenése volt. A szokásos piros-kék ruhán kívül két másik is kiszivárgott, köztük egy Venomra hasonlító változat. Ezt a szivárogtató iFireMonkey is megerősítette. A Gears of War karaktere, Marcus Fenix is feltűnt a trailerben. Azonban ez a trailer végén lévő fotón nem jelent meg, ami arra utal, hogy valószínűleg külön adják majd a shopban.

 

Battle Pass szintek és jutalmak

Mint mindig, a Fortnite Chapter 3 Battle Pass 100 szinttel rendelkezik majd. Íme a lista mindenről, ami a szivárgások alapján megszerezhető a szezonban.

 

A fenti képeket mind a 100 szint látható, így nagyjából fel tudsz készülni arra, hogy érdemes lesz-e megvenni a Battle Passt. Neked eddig hogy tetszik?

Ezt olvastad már?

Ennyi volt: Máris feltörték az új GTA: Definitive Editiont

 

 

https://leet.hu/samsung/

×