Új wireless egér jelentkezik be a trónért.

Manapság a top egerek már szinte kivétel nékül vezeték nélküli kapcsolattal rendelkeznek. Amíg egy évtizede mindenki azt gondolta volna, hogy sosem lesz tökéletes a wireless kapcsolat, addigra manapság már az 1 ms-os válaszidőre is képesek a top modellek. Most végre pedig a svéd gyártó is szakít a kábelekkel, az esportolók által is hőn szeretett Xtrfy M4 új variánsa, ami azért kapott egy jelentős ráncfelvarrást.

Az Xtrfy M4 Wireless-ben ugyanis a jelenleg kapható legpontosabb szenzor, a PMW 3370 teljesít szolgálatot, amit megtámogattak még Kailh GM 8.0-ás kapcsolókkal, amelyekre 80 millió kattintást garantál a gyártó. Az egeret lekönnyítették, így mindössze 71 grammot nyom. A borítás alatt pedig egy 500 mA-s akkumulátort találunk, aminek köszönhetően akár 75 órán keresztül használhatjuk az M4 Wireless-t.

Az új trónváró mindeközben megkapta az Xtrfy M42-ben debütáló moduláris vázat, aminek köszönhetően saját igényeinkhez alakíthatjuk az egér formáját. Ehhez pedig csupán egy 3D nyomtatóra lesz szükségünk, minden szükséges fájlt megtalálunk egyébként az egér oldalán.

Az Xtrfy M4 Wireless pedig hazánkban is debütál hamarosan. Egész pontosan december 10.-ére várható az első szállítmány.  A fehér és fekete verzióban is kapható M4 Wireless pedig 37 990 forintos listaáron. Így még a karácsonyfa alá is pont beférhet.

https://leet.hu/termek/xtrfy-m4-rgb-wireless-elorendeles/

×