Ezidáig az EA sokféle lehetőséget adott arra, hogy minél ütősebb csapatot lehessen összerakni. Egy dologról azonban rendre megfeledkezik.

A FIFA 22 októberi megjelenése óta számtalan lehetőséget kaptak a játékosok arra, hogy használható és jó csapatot tudjanak építeni a játék során. Több Objective, SBC segítségével sok csomag, vagy játékos lap vált elérhetővé mindenki számára. Gondoljunk csak bele, hogy az előző szériában például kaptunk egy ingyenes Real Madrid-os David Beckham lapot is, idén pedig érkezik a Next Generation.

Egy dologról viszont úgy látszik, idén is megfeledkeznek a készítők. Közeledik a Karácsony, ami összeforrt az ajándékozással. A FIFA Mobile esetében már találkozhattunk az ún. Calendar Event-tel, ami naponta jutalmazta a játékosokat egy ingyen ajándékkal. Lehetett ez 70+ Gold Player, Coin, bármi. Nos, ez egy annyira kiaknázatlan lehetőség, ami részünkről teljesen érthetetlen, hogy ezzel az EA miért nem foglalkozik például a FIFA 22 esetében.

Pedig, ha valamiben lenne fantázia, akkor ez az.

Ez a dolog sok játékos fantáziáját izgatja. Hiszen ki ne örülne annak, hogy az ünnepi készülődés közben a FIFA is minden nap kedveskedne számunkra kisebb-nagyobb meglepetésekkel. Ezzel kapcsolatban már konkrét példával is szolgálhatunk. Egy Instagram-on található felhasználó, név szerint davedesiigns koncepciós munkájáról van szó. Ő az, akit érdemes követni, már csak abból a szempontból, hogy rendre megörvendezteti a követőit különböző FIFA-val kapcsolatos koncepciós lapokkal, Promo ötletekkel. Így született meg az az Adventi Kalendárium is, ami – hasonlóan a hagyományoshoz – december 1-től 24-ig minden napra tartogat valami jutalmat a játékosok számára. Van itt többek között 83+/84+ Player Pick, FIFA pontok, Hero Pack, Draft Token. Illetve, az egészet megkoronázva a 25. napon egy Base Icon Pack is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Mennyivel több kedve lenne az embereknek játszani és hajtani a FIFA-ban előre, ha tudja, hogy decemberben ilyen nagyszerű lehetőségek lennének az előrejutáshoz, nem? Bízzunk benne, hogy az EA is egyszer észre veszi ezt és bedobja az egyik szériában. Valószínűleg ez már csak a 23-ban lesz…Talán…

Ha éppen egy olcsó és erős csatárt keresel, akkor gyorsan csapj le rá!

Gondoltad volna? – Ez a legolcsóbb 86-os speciális lap a FIFA 22-ben

 

×