Bármennyire is vágynak rá a felnőttek, a Tesla Cyberquad kifejezetten gyerekeknek készült. Sajnos már most elkapkodták az összeset.

Természetesen a Tesla felnőtteknek is tervez majd quadot, azonban úgy tűnik, hogy arra még várni kell. Előtte ugyanis váratlanul bemutattak egy gyerekeknek szánt változatot, hogy megbolondítsák a fiatalokat. Az úgynevezett Tesla Cyberquad kifejezetten a kisebbeknek készült, és olyan népszerű már most, hogy a hivatalos oldalon már nem is lehet leadni megrendelést. A jelenlegi készlet el is fogyott.

A Cyberquad 16 km/h-s sebességre is képes.

 

A kis négykerekű quad lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, egy töltéssel pedig képes 24 kilométert menni, maximum 16 km/h-s sebességgel. Természetesen a cyber hangulat és a biztonság miatt acélvázat, párnázott ülést, állítható felfüggesztést, hátsó tárcsafékeket és elől LED-világítást kapott.

Külsőre a Cyberquad for Kids nagyon klassznak tűnik, és valószínűleg megmutatja, hogyan fog kinézni a felnőtteknek szánt Cyberquad, amikor végre megjelenik. A Tesla szerint a kis quad 8 éves és annál idősebb gyerekek számára ajánlott, maximális teherbírása 68 kg. Amíg rendelhető volt, a Cyberquad 1900 dollárért, nagyjából 612 ezer forintért volt elérhető. Neked kéne ilyen?

Ezt olvastad már?

Ennyi volt: Máris feltörték az új GTA: Definitive Editiont

 

 

https://leet.hu/samsung/

×