A magával ragadó Battlefield karaktereket kicserélték a gyerekbarát Battlefield 2042 specialistákra, és a különbség valóban ég és föld.

Szerintem mindannyian tudjuk, hogy a Battlefield 2042 jelenleg nem a legjobb a sorozatban, amit a DICE kiadott a keze közül. A játék tele van olyan elemmel, ami egyáltalán nem hasonlít ahhoz, amit a régebbi Battlefield játékok nyújtottak.

Ebben a cikkben is erre fogunk kitérni, méghozzá a karakterek szövegére.

Az új Battlefield lecserélte a különböző szerepeket és egyedülálló specialistákat mutatott be. Ez még nem is lenne akkora baj, hiszen egy kis változás minden sorozatra ráfér. Ám az igazi probléma a BF 2042 háttértörténetével kezdődik, hiszen a játék egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol a nagyhatalmak területekért harcolnak.

Ennek ellenére a karakterek iszonyat béna szövegeket nyomnak a játék végén, ami ráadásul még jó sokáig is tart. Egy YouTuber összehasonlította a BF3 és a BF2042 karakterhangjait és érezhető, hogy a DICE teljesen más irányt választott. Inkább fontosabbak a béna skinek, mint a háborús komor és komoly környezet.

A Battlefield 3 2011. október 25.-én jelent meg és az indulással ott is volt probléma rendesen, de sokkal komolyabb és magával ragadóbb volt a karakterek hangja. Ám ezek a problémák küszöbölve lettek, viszont nem hinném, hogy a DICE most változtatni fog a specialisták szövegén.

Bár úgy látszik, hogy a közösség képes behatással lenni a cégre…

Berezelt a DICE – Mégsem érkezik a Mikulás skin a Battlefield 2042-be

https://leet.hu/samsung/

×