A Transfer Marketen minden lapnál vannak felszálló és leszálló ágak és kihagyhatatlan ajánlatok. Ebből hoztuk el az egyik legjobbat.

A FIFA 22 során előfordulnak olyan szituációk, amikor kevés Coin-ból tudunk gazdálkodni, viszont akarunk egy jó csapatot építeni, amivel be lehet zsebelni néhány win-t. Ennek segítségével pedig több Coin-ra, vagy csomagokra tehetünk szert, amivel – ha szerencsénk van – akár több zsetonunk is lehet és szépen, fokozatosan tudjuk építeni a csapatunkat. A kezdeti időszakban viszont meg kell barátkozni a gondolattal, hogy a Coin sajnos igen lassan tud gyűlni, hacsak nem tolunk bele valamennyi pénzt FIFA Point vásárlásába.

Sokszor előfordul, hogy a Transfer Market-et böngészve beleakad az ember olyan helyzetekbe, amikor valamilyen kihagyhatatlan ajánlattal találja szembe magát és addig üti a vasat, ameddig be nem zsebel egy jó snipe-olással egy remek játékost. Egy ilyen tippet hoztunk el most nektek, amire mi is Reddit-en akadtunk rá: egy Flexer_MC1 nevű felhasználó osztotta meg a nagyközönséggel észrevételét, ami abszolút hasznos lehet azok számára, akik olcsón akarnak jó csatárt szerezni.

86 Rulebreaker Arnautovic is currently the cheapest 86 rated card at 12k
byu/Flexer_MC1 inEASportsFC

A 86-os Rulebreaker Arnautovic jelenleg a legolcsóbb 86-os játékos 12k alatt

 

Nem tehetek róla, de ez vicces. Viszont túl erős is.

Nos, amiről itt szó van, az Marko Arnautovic 86-os Rulebreakers lapja. Jelenleg ez a legolcsóbb 86-os Rating-el rendelkező kártya a játékban.

Igaz, a különbség a poszthoz képest 1000 Coin, de ezt egy ügyes snipe-olással ki lehet küszöbölni. Sok esetben beleesnek az emberek abba a hibába, hogy gyorsan akarnak pénzt szerezni. Így tehát nem kizárt, hogy a 12k-s áron abszolút megszerezhető lehet ez a lap. Statisztikáit elnézve, egy Hunter Chemistry Style segítségével egy elég beast lapot kaphatunk, tényleg remek áron. Minden értéke megfelelő ahhoz, hogy egy jó darabig alapköve legyen egy Serie A csapatot építő játékosnak, aki nem akar sok Coin-t költeni. Ráadásul 4* Skill Moves és 4* Weak Foot is jár hozzá, tehát érdemes lehet beszerezni, amíg nem jönnek rá, hogy milyen jó lapról is van szó, ár-érték arányban.

Alap értékek:

Hunter Chemistry Style:

Véleményünk szerint, ha akartok egy jó csatárt, amivel lehet menetelni egy jó ideig, akkor ő abszolút alkalmas lehet a feladatra. Pláne ilyen áron.

Ti mit gondoltok, beférne a csapatotokba?

Ezt olvastad már?

Szavazásra fel! – Ki legyen a Premier League Player of the Month?

 

 

https://leet.hu/samsung/

×