Egy friss szivárgás szerint a Rainbow Six: Siege legközelebb az eszközök kinézetét is megváltoztatja, jöhetnek a gadget skinek.

Nem is olyan régen elindult a Rainbow Six: Siege legújabb évada, ami a friss Battle Pass kíséretében új kozmetikai elemeket hozott. Bővült a fegyverkiegészítők skin-listája, valamint megérkeztek a háttérkártyák. Úgy tűnik azonban, hogy a skinek listája tovább bővül majd a Siege 7. évében.

Egy szivárgás szerint jöhetnek a gadget skinek.

https://twitter.com/Zer0Bytes0/status/1465693117567299594

Ahogy arról a Twitteren a szivárogtató Zer0Bytes beszámolt, a Siege fejlesztői már tesztelik a gadget skineket. Ez azt jelentheti, hogy az olyan eszközök, mint a drón, a flash gránát, a lerakható pajzs, sőt az operátorok egyedi eszközei (Velkyrie kamera, Smoke gázgránát stb.) mind mind egyedi mintát kaphatnak. Erre jó példa a borítóképen látható rajongói skin, vagy az alábbi drónskin, ami egy korábbi Siege event alkalmával volt a játékban.

Benjamin közben azt is megszellőztette, hogy a Y7S1 operátor neve Azami lesz. Ebből ítélve talán valamilyen japán karakter lesz, ám ezt sosem lehet tudni. Japán nyelven egyébként a szó „bogáncsot” jelent.

 

Te mit szólnál hozzá, ha tényleg megjelennének a gadget skinek a játékban? Szükség van erre? Vagy más a rajongók igénye? Ne feledjétek, hogy a hógolyós event sem lehet már messze!

Ezt láttad már?

Siess és még behúzhatod a Steam hétvégi ingyenes játékát

 

 

https://leet.hu/samsung/

×