Érdekes szivárgás érkezett.

Minden népszerű online FPS-ben újra és újra felmerül, hogy szükség van-e a friendly fire, azaz a baráti tűz intézményére. Minden előnye és hátránya ellenére a Valorantban idáig teljesen ki volt kapcsolva ez a funkció, aminek köszönhetően a trollok kevésbé tudtak griefelni. Egy népszerű szivárogtató szerint viszont ez nemsokára változik.

December 4-én a ValorLeaks tweetelt a változásokról:

„A Friendly Fire büntetéseket hozzáadták a játékfájlokhoz, és a következő javítással érkezik is. A Büntetés „megszerzéséhez” a képességeinknek hátrányosan kell befolyásolniuk a társainkat a játékban. Erről egy játékon belüli üzenet árulkodott, ami a következő: „Úgy tűnik, a képességeid kihasználása hátrányosan befolyásolta a szövetségeseidet egy közelmúltbeli játékban.”

A büntetés a Riot játékaihoz hasonlóan több hullámban érkezik várhatóan. Azaz minél több alkalommal trollkodunk a csapatsebzéssel, annál hosszabb ideig tilt el a rendszer a játéktól. Az viszont, hogy pontosan miként fog működni a rendszer az egyelőre kérdéses. Az ügynökök képességei miatt nem lesz egyszerű dolguk a fejlesztőknek, de remélhetőleg sikerül ezt is megoldaniuk.

https://leet.hu/termek/xtrfy-m4-rgb-wireless-elorendeles/

×