Előző hónapban is lehetőségünk volt arra, hogy szavazzunk az októberi hónap legjobbjáról; most a novemberi Premier League POTM van terítéken.

Mint ahogy novemberben, most decemberben is lehetőséget kaphatunk arra, hogy ki legyen a Premier League Player of the Month, azaz, hogy kinek legyen egy speciális POTM lapja, amit SBC-ből megszerezhetünk majd.

A játékosokat elnézve, akik ezúttal potenciális győztesek lehetnek, mi úgy gondoljuk, hogy a 6-ból talán 4-nek lehet a legnagyobb esélye arra, hogy birtokolja ezt a címet: Alexander-Arnold, Cancelo, Bernardo Silva, vagy Jota. Sokaknak csalódást okozhatott, hogy utóbbi játékos nem került bele a Team of the Week csapatba. Amellett sem mehetünk el, hogy ennek a 4 lapnak már van valamilyen formában speciális kártyája a játékban, ami ütősre sikeredett, tehát – ha minden jól megy – a korábban kapott speciális laptól is erősebb lap érkezhet a játékba a Player of the Month győztese számára.

Innentől kezdve pedig már rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, hogy kinek a lapja váljon SBC-ből megszerezhetővé, mint a Premier League Team of the Month speciális és – remélhetőleg brutális – kártyája.

Szavazni ide kattintva tudtok, hogy bele tudjatok szólni a játék kimenetelébe.

Ti kit várnátok győztesnek?

 

 

 

×