Szinte mindenki más fegyverre esküszik a Warzone játékosok közül, akad azonban két darab, amit érdemes messziről elkerülni.

Ízlések és pofonok különböznek, de a meta nem hazudik. Röviden így leehtne összefoglalni a Warzone fegyverek közötti állandó vitát, vagyis hogy melyik fegyvert érdemes használni, és melyik kuka? Hiszen mindenki más stílusban szeret játszani, és ehhez más és más fegyverek illeszkednek. De az eredményesség és a statisztikák már más kérdés, ezek alapján ugyanis valóban felállítható a legjobb fegyverek listája. A legjobb játékosok gyakran meg is osztják tapasztalataikat ezzel kapcsolatban, legutóbb JGOD rakta össze a Top10-es sikerlistát.

De ha vannak legjobbak, akkor kell lenniük legrosszabb fegyvereknek is. Ezeket persze alig látjuk bárki kezébe is, ami tényleg gyenge, arra előbb vagy utóbb mindenki rájön. A legveszélyesebbek azonban azok a fegyverek, amik elsőre jónak tűnhetnek, néhányan kedvelik és ajánlják is őket, de valójában pont semmire sem jók.

TCaptainX legújabb videójában két ilyen fegyvert is bemutat, mint a két leginkább túlértékelt Warzone fegyvert. Nagy körülöttük a hype, sokan szeretik őket, pedig mindkettő egy nagy nulla.

Íme tehát az indokok, hogy miért nem ér semmit a LC10 és az AX-50:

@tcaptainx Timmy’s will be triggered by this one #warzonemeta #warzonemetaloadout #lc10 #ax50 #meta #overrated ♬ original sound – TCaptainX

Ahogy a videóban is elhangzik, az LC10 esetében a játék egyik leglassabb TTK (Time to Kill) értéket kapjuk az SMG-k közül. A WZRanked statisztikái is alátámasztják mindezt, a fegyverrel 0.85-ös K/D arányt mérnek, de még így is 9. helyen áll a népszerűségi listán. Az AX-50 snipernél jelenegl hat jobb mesterlövész fegyver is van, hiszen lassú a lövedék sebessége. A fegyver viszont túl nehéz, ezáltal minket is alaposan belassít.

Ha a legjobb Warzone fegyverekre vagy kívánics, itt a lista.

Készülés Warzone Pacific-re – Ezt a 12 fegyvert érdemes kimaxolni a startra

×