Fordítva sült el a Riot Gaming újításra irányuló törekvése, a LoL közösség ugyanis kitörő utálattal fogadta a változást.

Furcsa rekordot hozott össze a Riot Games december első hétvégéjén. A cég december 3-án jelentette be, hogy nagy változásokat vezetnek be a League Pass fejlődési rendszerében (a részletes leírást ITT találjátok). Ez alapján megszűnik az eddigi pontrendszer, és helyette a LoL játékosokat a játékidő alapján fogják jutalmazni. Az újítás viszont alig egy nap alatt kiborította a közösséget:

Idegesítő, kapzsi és idióta. Ezek voltak a legfinomabb jelzők, amiket még le merünk írni a közösség reakcióiból.

Az újítás december 9-én, a Debonair event idején élesedik először, így a játékosok szerint adaptálódni sincs túl sok idő a változásokra. Mások azt nehezményezik, hogy azoknak, akiknek eddig se volt túl sok idejük játszani a játékkal, csak még jobban megnehezítették a League Pass kihasználását. Az egész változás abba az irányba löki a játékosokat, hogy akinek nincs elég ideje grindolni, az fizessen a Prestige pontokért.

A játékosok szerint a League Pass rendszerének leáldozott, innen már csak lefelé fog menni a lejtőn. Az igazi hőskorszak (2020 környéke) elmúlt, a Riot folyamatosan nerfeli a loot rendszert és az eventeket. Sajnos van benne igazság, kár lenne, ha a Riot Games így tenné tönkre, amit hosszú évek munkájával felépítettek.

Ezek a változások robbantották ki a felháborodást:

A Riot nagy változásokat vezet be a League Pass fejlődési rendszerében

×