A sokat sejtető töltőképernyő után nem kellett sokat várni, hogy megtudjuk, kik is alkotják a Team of the Group Stage speciális lapjait.

Idén is megérkeztek – mint ahogy eddig a korábbi években is – a szokásos Team of the Group Stage speciális lapok a FIFA 22-be.

Egy korábbi cikkünkben találgattuk, hogy kik is lapulhatnak a sejtelmes töltőképernyős kártyák helyén (ide kattintva érhető el), erre most megkaptuk a választ: 3-ból kettőt eltaláltunk, ugyanis Dybala volt az egyedül, akire érkezett tipp, viszont nem ő volt az egyik lap a háromból. Olyannyira nem ő volt, hogy benne sincs a Promo-lapok között.

A másik 2 lap helyére viszont érkeztek papírforma szerint az általunk is jósolt játékosok: Cancelo és Lewandowski helyett kapott a TOTGS kártyák között. Rajtuk kívül is jöttek ám brutális lapok, ide tartozik egyértelműen Vinícius Jr. 86-os lapja is, az elképesztő, 99-es Pace értékkel. Továbbá kaptunk 2 korábbi Premier League Player of the Month játékost is: Mohamed Salah-t, valamint a portugál világklasszist, Cristiano Ronaldo-t.

Rajtuk kívül azért még sok remek lap is jelen van a Promo-ban (Marquinhos, Donnarumma, Nkunku, Sané, stb.), tehát csak kapkodhatjuk a fejünket, hogy kinek örülnénk igazán, ha a csapatunkban tudhatnánk.

Ti kinek örülnétek a legjobban?

 

Ezt olvastad már?

A Mikulás hozza az áresést? – Miért ilyen drágák a Signature Signings lapok?

×