Úgy látszik, hogy Borisznak nem lesz Mikulás ruhája.

A Battlefield 2042 játékosok, akik közül sokan már bosszankodtak az Electronic Arts és a DICE új játékának iránya és jelenlegi állapota miatt, nem tűntek túl boldognak, amikor csütörtökön a Mikulás – vagy inkább egy Mikulás témájú skin – felbukkant a lövöldözős játék közelgő ünnepi kozmetikumai között.

A skin a Battlefield 2042 orosz harcosához, Borisz Guskovszkijhoz készült, a neve Télapó lett, és néhány Battlefield-játékos számára egyszerűen túl buta a játék komor katonai, közeli jövő sci-fi környezetéhez.

„Tudtam, hogy ilyen bohóc-show skinek jönnek” – írta az egyik játékos a játék subredditjén. „De a DICE nem vesztegette az időt, és már az első frissítésben hozzáadta őket. Hihetetlen.” Egy másik népszerű reakció egy hasonlóan bosszús Battlefield-rajongótól származik, aki azt mondta: „Ez a szar egyenesen a Warzone boltjából való”, utalva a kozmetikumoktól hemzsegő Call of Duty konkurenciára.

DICE what are you doing with the game ?
byu/SoyUnGregorio inbattlefield2042

Úgy tűnik, hogy a Father Christmas skin egy kicsit korábban szivárgott ki, mint ahogy azt a DICE tervezte, ráadásul különösebb kontextus nélkül. Más skineket, köztük egy tank és egy helikopter ünnepi témájú „csomagolását” is felfedezték – és gyorsan szét is oltották a játékosok.

Screencaps of the weekly challenge rewards for the next 8 weeks
byu/AnotherNitG inBattlefield

Az említett kozmetikumok miatti bosszúságot és dühöt úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 indulási problémái csak fokozzák; a DICE csütörtökön egy frissítést adott ki, amely a játék számos problémáját hivatott kijavítani, de a Battlefield 2042 már most „többnyire negatív” felhasználói visszajelzéseket kapott a Steamen, ahol a SteamCharts adatai szerint a játék játékosbázisa gyorsan csökken.

A DICE válasza a felháborodott játékosok véleményére.

A játékosok reakciója a Mikulásra és más ünnepi témájú kozmetikumokra a Battlefield 2042-ben arra kényszerítette a DICE-t, hogy a közvetlen kommunikációs Twitter-fiókján keresztül reagáljon. A fejlesztők megpróbálták elmagyarázni, hogy milyen gondolatok állnak az említett skinek kifejlesztése mögött, és biztosítani a játékosokat arról, hogy a stúdió dolgozik a közösség nagyobb aggodalmainak kezelésén.

„A Live Service fejlesztéséhez hónapokra előre kell dolgoznunk, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy legyenek lehetőségeink, amikor az első évünk kulcsfontosságú pillanataihoz érünk” – mondta a DICE. „Ma más prioritásaink vannak, és így bár a skinek megvannak, jelenleg nem tervezzük, hogy az összeset felhasználjuk ebben az ünnepnapban.

Érdekes, hogy Tom Henderson már márciusban szavazott, hogy ne jelenjen meg a skin a játékban, de úgy látszik, hogy a EA, vagy a DICE megpróbálta már csak azért is belerakni a játékba.

Ám úgy látszik, hogy a fejlesztők rendesen berezeltek a rengeteg mérges rajongótól.  Nem csoda, hiszen a játék komor és komoly története egyáltalán nem egyezik az élménnyel. Rengeteg aspektusa túlságosan „edgy” a Battlefield 2042-nek. Főleg a karakterek „vicces” hozzászólásai a meccsek után.

Te mit gondolsz a téli skinekről, valóban nem illienek a játékba, vagy már az ilyen skinek mindenhol fel fognak bukanni?

Illetve erről tudtál?

Hiányzik a Dislike-számláló a YouTube-on? – Így hozhatod vissza egyszerűen

https://leet.hu/samsung/

×