Alig egy hétig tartott, mire egy rajongó Source 2 motorra átültette a CS:GO egyik legismertebb mapját. Ezek után csak még jobban várjuk!

Aki szerint a Source 2 sose érkezik meg a CS:GO-ba, és azok, akik nem is szeretnék, ha megérkezne, nyugodtan bezárhatják az oldalt. A többiek számára viszont most kiderül, hogy miért is várják annyian az új Source 2 motort.

Röviden azért, mert sokkal jobban néz ki, mint a mostani játék.

Hogy ezt bebizonyítsa, egy lelkes rajongó közel egy heti munkával átültette a CS:GO egyik legismertebb mapját Source 2 motorra, és az eredményt megosztotta velük is. A legfontosabb változás a fények és a tárgyak megvilágítása sokkal dinamikusabb, a textúrák pedig letisztultabbak és élesebbek. A letöredezett falrészek és a homokos talaj felbontásán ez különösen jól látszódik.

 

Összességében tehát a Source 2 egy sokkal simább, sokkal kifinomultabb látványvilágot jelentene Dust2-nek és az egész CS:GO-nak. Egyelőre persze csak ebből a s&box változatból tudunk kiindulni, de miután bebarangoltuk Dust2-t, még jobban várjuk, hogy a Source 2 egyszer csak megérkezzen a CS:GO-ba is.

Így járnak, akik rosszat mondanak a Source 2-ről:

Kommandósok rúgták rá az ajtót 11 emberre, mert csúnyákat írtak az interneten

×