Már nem kell sokat várnunk és érkezik az új Promo, ezúttal a Bajnokok Ligája lesz terítéken: jön a Team of the Group Stage!

A célegyenesre kanyarodunk rá így, a Black Friday után az új Promo-ra, amelyben a Bajnokok Ligája teszi tiszteletét a FIFA 22-ben: érkezik a Team of the Group Stage!

Hamarosan lehetőségünk nyílik – remélhetőleg – brutális lapok nyitására, amik egy jó darabig színesíthetik keretünk összetételét. Bízunk benne, hogy a megszerezhető csomagok száma is kellőképpen magas lesz, hogy ezzel is megsegítse a jobbnál-jobb játékosok bezsákolását.

Kaptunk is az Ultimate módba való belépéskor egy sejtelmes töltőképernyőt, amelyen néhány adatot már megmutattak a készítők abból, hogy nagyjából mire is számíthatunk:

Azt a 80-as Pace-t kivéve eléggé felkaphatjuk a fejünket a többi adat láttán: érkezett egy 87-es Shooting, 92-es Dribbling, 87-es Passing és egy 93-as (!) Rating, de kiderült, hogy a passzolási érték birtokosa a Manchester City játékosa. Ezzel pedig elkezdődtek a találgatások. Vajon ki kapott kapásból egy 90 feletti értéket – a 80-as Pace ellenére -, vagy hogy ki lő egész jól, vagy vezeti a labdát, esetleg ki passzolhat átlagon felül Manchester kék részén?

Az egyik tartalomgyártó, SebFUT közzé is tett egy felvetést, ami azért gondolkodóba ejthet mindenkit, illetve realitása is lehet, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Igaz, hogy még csak jóslat, de akármelyikükkel kiegyezhetünk. Személy szerint én Premier League csapatot építek, viszont így az a Cancelo helyet kaphatna a kezdőmben.

Ti mit gondoltok? Róluk van szó?

 

Ezt olvastad már?

Komoly nevekkel indul az Advent – Itt a Team of the Week 11

×