A League játékosok aggódnak, a kilencfarkú róka gyenge szereplése miatt.

A Redditen feltűnt egy kérdés, ami felkeltette a figyelmemet. A kérdés egyetlen rövid mondat volt, de többre nem is volt szükség, hogy megtekergesse a Reddit felhasználók agytekervényeit, hiszen rengeteg komment érkezett a posztra.

A kérdés így szólt: „Mi történt Ahrival?”

Persze a posztoló a kérdése mellé csatolta az észrevételét is, miszerint Ahri volt a Riot Games mintaképe. Ám mostanra úgy érzi, hogy csak a hardcore Ahri fanok és OTP-k játszanak vele. A profik évek óta nem nyúltak hozzá, de a kitje nem tűnik elavultnak első ránézésre. Közben valójában Ahri egy Assasin/Mage hybrid.

What happend to Ahri?? from leagueoflegends

Nos az első komment körülbelül le is írta, hogy mi a probléma a K/DA sztárjával.

A kommentelő azt állította, hogy Ahri készletének hibridizációja miatt nem jeleskedik semmiben. Ezzel olyan sokan egyet értettek, hogy majdnem annyi upvote volt a kommenten, mint az egész poszton.

Egy másik kommentelő viszont így gondolta: „Igen, minden téren jó, de semmiben sem mester. Ha csak egy kicsit is túl erős, hihetetlenül hatalmaskodó. Ha csak egy kicsit is túlságosan gyenge, akkor haszontalan.”

Voltak, akik viccesre vették a dolgot és csak annyit mondtak, hogy annyit sebez, mint egy cannon minion. Gondolom itt az alacsony AP rátára gondolnak, mivel egy teljes kombó eltalálásakor sincs elég sebzése a többi Assasin/Mage mellett.

Ám tudjátok, hogy melyik hős feedel a legtöbbet?

Ezzel a hőssel feedelnek a legtöbbet a League of Legends játékosok

https://leet.hu/samsung/

×