A Warzone streamer IceManIsaac elárulta kedvenc változtatását: a Melee nerfet, mert szerinte ez a játékosokat a „gunskillre” fogja kényszeríteni.

A Warzone új csendes-óceáni térképe megváltoztatja a játékot, amit az elmúlt 18 hónapban ismertünk. A vadonatúj pályától kezdve az új fegyvereken át, az anti-cheatig. Az egyik legnagyobb változás azonban a Melee rendszer és a „gun-butting” eltörlése, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy mindössze két vagy három ütéssel végezzenek az ellenséggel.

A „profi” Warzone játékos IceManIsaac izgatott a változás miatt, mivel szerinte ez mindenkit arra kényszerít majd, hogy a könnyű út helyett a fegyverkészségét használja. Egy YouTube-videóban bemutatott néhány új funkciót, amelyek a Warzone Pacificben érkeznek – de egy nagyon kiemelkedett számára.

„A kedvenc változtatásom, ami a Warzone Pacificben érkezik, az a közelharci nerf”.

Ez a fegyveres közelharcokkal együtt az OP Kali Stickeket veszi célba. Ahelyett, hogy a fegyveres közelharcok elég erősek lennének ahhoz, hogy két esetleg három találat alatt leszedjék az embereket, a rendszer úgy fog igazodni, hogy kevésbé legyen elsöprő erejű. Röviden tömören végre jön a nerf minden Melee aspektusra!

Verdanskban a játékosok folyamatosan beugrottak és nekirontottak az embereknek ahelyett, hogy vállalták volna a fegyveres harcot, mivel a közelharc TTK-ja rendkívül alacsony volt. Ez határozottan felrázhatja a dolgokat az új térképen, mivel a játékosoknak talán egy kicsit jobban kell majd támaszkodniuk a „fegyverképességükre”.

Bár senki sem tudja, hogy pontosan hogyan fog működni, a Warzone sztárja reméli, hogy hasonló lesz az Apex Legendshez, ahol az ütések körülbelül 20 sebzést okoznak találatonként.

A Warzone Pacific december 8-án indul a Vanguard 1. szezonjával. Akkor kiderül minden a közelharci változtatásokról.

Ezt olvastad már?

Undorító glitch miatt lesznek halhatatlanok a Vanguard játékosok

 

https://leet.hu/samsung/

×