Az új szezon kapcsán természetesen új Battle Pass is érkezett, ezúttal is 3 különböző fejlődési tempó közül választhatunk.

Az újonnan érkező High Calibre érkezése mellé (az új szezon részleteit ITT találjátok) természetesen új Battle Pass is jár a Rainbow Six: Siege játékosainak. És ahogy azt már megszokhattuk a Ubisoft fejlesztőitől, ezúttal is három különböző lehetőséget kaptunk a friss Battle Pass mellé.

 

Ingyenes fejlődés

Ez mindennek az alapja, ami az összes játékosnak jár. Igazából nem is kell semmit csinálni érte, megkapjuk a szintekért járó bónuszokat és kész.

Premium Track

Itt már minden szinten jutalmat kapunk, ráadásul az új operátort, Thorn rögtön az első szinten megkapjuk. Ezen kívül a Premium Battle Pass tulajdonosok 30%-kal több Battle Points-ot is kapnak.

Ára: 10 dollár

Premium Bundle

Ahogy az előző lehetőségnél is, itt is megkapjuk minden szinten a jutalmakat, és az új operátort is rögtön. Itt is pörög a 30%-kal több Battle Points, valamint azonnal feloldhatjuk az első 12 szintet a Battle Pass jutalmai közül. Extraként pedig Zofia SI 2022 egyenruháját és még számos extra skint is kapunk

Ára: 20 dollár

A Battle Pass jutalmait 2022 február 21-ig farmolhatjuk, ennyi idő alatt kényelmes tempóban is begyűjthető a több, mint 130 jutalom. A Battle Passról további infókat és gyakran ismételt kérdéseket a Ubisoft oldalán találtok. Sok sikert mindenkinek!

És ezt az akciót láttad már?

Kommandósok rúgták rá az ajtót 11 emberre, mert csúnyákat írtak az interneten

×