A Warzone Pacific Caldera mapját a jelek szerint több valós helyszín is inspirálta, ezért itt van minden Caldera POI és az inspirációjuk.

Verdanskhoz hasonlóan a Warzone Pacific új Caldera-mapját is valós helyszínek ihlették. Ám most a Csendes-óceán és a második világháború a téma, szóval egy teljesen más élményben lesz részünk. Közel 18 hónap után a Warzone végre új köntösbe bújik.

Íme az összes valós helyszín, amely az új Warzone mapot, a Calderát inspirálta.

Mielőtt belekezdnénk fontos, hogy megemlítsük, hogy Metaforze Reddit-felhasználónak köszönhetően láthatjuk az összes helyszínt, amelyet a Warzone Pacific Caldera ihletett. Alapos munkát végzett a kutatással.

Caldera Capital – Ali’iolani Hale

A Capital POI-t egyértelműen a Hawaii Honolulu belvárosában található Ali’iolani Hale épülete ihlette.

Az épület nagyjából ugyanolyan formájú, mint a Caldera Capital épülete, az épületek és az erkélyek pontosan ugyanott vannak. Ráadásul még az óratorony is ugyanolyan, a tetejére szerelt zászlórúddal.

Caldera Peak – Haleakalā Obszervatórium

A Caldera jóval magasabb, mint a Verdansk, és a legmagasabb pontját egy „katonai akkumulátor létesítmény” jelzi egy szunnyadó vulkán tetején, amely úgy tűnik, hogy a hawaii Mauin található Haleakalā Obszervatórium ihlette.

Bár nem pontos másolat, valószínű, hogy a Haleakalā Obszervatórium az ihlet forrása. Az obszervatóriumot a 60-as években építették, de hasonló kerek formája és fehér színe van, mint a Caldera Peaknek – ráadásul szintén egy szunnyadó vulkán csúcsán fekszik.

Caldera Terminal – Ford-szigeti irányítótorony

A Caldera repülőtér felett egy magas irányítótorony áll, amely feltűnő hasonlóságot mutat a Pearl Harbor-i Ford-szigeti irányítótoronnyal.

Bár nem olyan magas és keskeny, a calderai torony tetején ugyanaz a piros irányítóterem található, és a toronyban végig platformok vannak. Sok Warzone-játékos nem volt nagy rajongója Verdansk légiforgalmi irányítótornyának, így remélhetőleg ezt jobban fogadják.

A Warzone Pacific Royal Cabana Resort úgy tűnik, hogy erősen a Hawaii Honoluluban található Royal Hawaiian hotel ihlette.

A Royal Cabana Resort mind alakjában, mind nevében hasonló, és a Royal Hawaiianhoz hasonló harangtoronnyal rendelkezik. Meg kell várnunk a térkép december 8-i megjelenését, hogy kiderüljön, van-e még több hasonlóság.

Caldera Shark’s Lair Submarine Pen – Lorient tengeralattjáró bázis

A Caldera Shark’s Lair tengeralattjáró kikötő, amely szintén a Vanguardban szerepel, egyértelműen a franciaországi Lorientban található Lorient tengeralattjáró bázis ihlette.

Ezt a tengeralattjáró bázist a második világháború alatt a tengeralattjárók kikötésére használták, és úgy tűnik, hogy a Raven Software újraalkotta a Csendes-óceánon. Majdnem pontosan ugyanolyan alakú, a tetején hasonló lövegtalpakkal.

Remélhetőleg azért tengeralattjárók nem lesznek a játékban, mivel a karakterünk még úszni sem tud…

Szerinted melyik POI hasonlít az eredetire a legjobban?

A Warzone fejlesztői végre megszólaltak a konzolos FOV csúszka kapcsán

https://leet.hu/samsung/forrás: CharlieIntel, Reddit

×