Aranyos easter egget rejtettek el a játékban a fejlesztők.

Kétségtelen, hogy a Battlefield 2042 rengeteg bosszúságot okozott a felhasználóknak az elmúlt hetekben. FPS gondok, durva bugok és glitch-csek egész garmadája. Ám ez nem jelenti azt, hogy a játék ne tudna megajándékozni minket vicces pillanatokkal, még ha nem is feltétlenül ez volt az FPS játék fejlesztőinek célja.

A Battlefield pingvinjeit megjavíthatjuk!

Ok, I get it! The game has a lot of problems. But can we all agree that repairable penguins are a great feature?
byu/dunaike inbattlefield2042

Nem, nem írtuk el. Ahogy a fenti videóban is látható, a megfelelő felszereléssel javíthatunk az aranyos madarak állapotán. Rengeteg játékost megmosolyogtatott ez a funkció, ám sokáig nem lehetett tudni, hogy miért ad erre lehetőséget a Battlefield 2042. Sokan arra gyanakodtak, hogy a fejlesztők által a játékba csempészett Easter Eggről van szó vagy egy véletlen bugról.

A Breakaway mapon megtalálható állatkákat a fejlesztői gárda, feltehetőleg tudatosan olyan tulajdonságokkal ruházta fel, mintha járművek lennének. Ennek köszönhetően rendelkeznek a javítást jelző visszacsatolással. Extra pontok nem járnak a pingvinek javításáért és sajnos a viselkedésük sem változik, de vicces meglepetés volt a DICE részéről. Reméljük nem veszik ki az ünnepi szezon előtt megérkező, negyedik frissítésben. Kár lenne érte.

 

×