Az Epic Games a következő héten egy egészen friss megjelenésű játékot ad teljesen ingyen, ami mellett egy igen különleges alkotásra is lecsaphatunk – szintén bérmentve.

Mostanában az Epic nem ismeri az elég szót, ami esetünkben azt jelenti, hogy már hetek óta elárasztanak bennünket a jobbnál-jobb időgyilkos ajándékba adott játékokkal.

Ezen a héten például (tegnaptól) az aszimmetrikus többjátékos horror műfajának királyát adja egy kifejezetten remek programozásra okító játék mellett teljesen ingyen. A játékosok időbeosztása pedig a következő héten sem lesz sokkal jobb, ugyanis két olyan alkotásra csaphatunk majd le, melyekben játszi könnyedséggel lehet beleölni az órákat.

Az egyik ilyen a viszonylag friss megjelenésű Godfall legújabb kiadása, a Challenger Edition, amiből teljesen kikukázták a tavaly novemberben számos kritikával illetett felesleges részeket. Ez azt jelenti, hogy most már nem kell végigszenvednünk magunkat a dögunalmas és pont semmilyen sztori módon, hanem rögtön az akciók sűrűjébe vethetjük magunkat.

 

A másik kifejezetten hiánypótló játék a Prison Architect lesz, ami olyan klasszikusokból merített ihletet, mint a Dungeon Keeper és a Theme Hospital. Nem zsákbamacska a dolog: a játék során egy börtönt kell egy személyben menedzselnünk, ami nem állapodik meg az új blokkok építgetésében, hanem bizony nekünk kell intéznünk a komplexum pénzügyeit és a rabok mindennapjait is. Egészen remek szórakozás, de érdemes vele vigyázni, ugyanis rendkívül könnyű elveszni benne.

A játékokat december 9-től lehet teljesen ingyenesen elérni az Epic Games Store felületén, és egy teljes hétig lesz lehetőségünk a játéktárunkhoz adni őket.

 

Akciófigyelő | 300 forintért osztogatják az egyik legjobb Batman játékot

 

https://leet.hu/samsung/

×