League of Legends

A Riot új terve – Az egyik legidegesítőbb toplaner szerepcseréje

A Riot teljesen átalakítja Kledet, hibáit kiküszöbölik, emellett még néhány praktikus változtatást is adnak neki a League of Legends 12. szezonja előtt. Mindez annak érdekében, hogy a top lane bruiser visszatérjen a
gyökereihez a domináns tank build helyett.

Kled messze nem a legnépszerűbb bajnok a League of Legends-ben. Bár erős, és a jelenlegi tank buildje 52,45%-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet, a Riot nem éppen így tervezte a zsémbes lovag játékát.

A Riot azt szeretné, ha Kled egy bruiser lenne, nem pedig tank, még akkor is, ha ez rövid távon a győzelmi arányának rovására megy. Ezért a League 12. szezonja előtt átdolgozást hajtanak végre, hogy visszavezessék a gyökereihez.

A League of Legends 11.24-es patch megerősített „számváltoztatásai” közé tartozik, hogy Skaarl alap HP-jét Kled sajátjaként számolják, ami csökkenti az olyan életerő-elemek skálázását, mint a Titanic Hydra és a Sunfire Aegis, amelyeket a bajnok gyakran használ.

Ez a változtatás nagyobb teret ad Klednek a sebzési tárgyak építésére, lehetővé téve számára, hogy beteljesítse a bruiser fantáziáját. Kled E cooldownja is csökken, és az AD aránya is megnő.

Riot Phlox egy Reddit bejegyzés alatt

„A cél itt az volt, hogy elmozdítsuk őt a tank buildről, és adjunk némi kompenzációt, hogy ne legyen gyenge, de amint elég információ áll rendelkezésre, alaposan megnézhetjük az AD buildjeit, és megnézhetjük, hogy mire/mennyi kell nekik” – mondta a fejlesztő ‘Phlox’.

Bugok és „quality of life” funkciók:

Phlox megvizsgálta a Kled játékosbázist további buff-ötletekért, beleértve Kled néhány régóta fennálló hibájának kijavítását és néhány új „quality of life” funkció hozzáadását.

Az egyik ilyen a remount checkjének tickrate-jének növelése, ami azt jelenti, hogy Kled nem halhat meg olyan gyakran teljes „bátorsággal”. Ez összhangban van más bajnokokkal, mint Gnar és Viego, akiknek gyakorlatilag azonnali átalakulásuk van.

A Kled sebezhetetlenségen keresztül történő sebzésének megváltoztatása, a csak fél életerővel való újjáéledés, valamint az E visszahúzás konzisztencia-buffja is a tervek között szerepel.

Amint az összes hibajavítás és apró változtatás megvalósul, a Riot mérlegelni fogja, hogy szükség van-e további buffokra. A League of Legends 11.22-es patchjében Vi hasonló javításokkal- mindössze számos hibajavítással – az egekbe szökött a győzelmi aránya, és ugyanez történhet Kleddel is.

Úgy látszik, hogy a Riot a régi hősökkel is foglalkozik.

DV

Korábbi cikkek

9 addiktív, mégis elhanyagolt sorozat a Netflixen, amit látnod kell!

Gábor János 2024.04.05. - Ezek a Netflix sorozatok a lebilincselő narratívájukkal és egyedi bájukkal olyanok,…

17 perc telt el azóta...

Olyan újítást kap az Edge böngésző, amit a gamerek imádni fognak

2024.04.05. - A Microsoft Edge webböngésző olyan új funkciót kap, aminek bizonyára minden PC játékos…

46 perc telt el azóta...

Nem minden a számozás: ezt az AMD 3D V-Cache processzort ne válaszd

2024.04.05. – Manapság az AMD és az Intel teljesen más utat jár be, ha a…

1 óra telt el azóta...

899 forintért adnak 12 egészen remek játékot – köztük egy Falloutot

Bódi Dániel 2024.04.05. - Az Amazon Prime Magyarországon az egyik legjobb üzlet! 899 forintért ugyanis…

2 óra telt el azóta...

Több FPS-t ígér az Nvidia a Warzone Season 3-ban, ha letöltöd ezt a drivert

2024.04.05. - A Call of Duty Modern Warfare3-ban és a Warzone-ban általános probléma a teljesítmény…

2 óra telt el azóta...

Te le tudod verni AK-t League of Legends-ben? – Most megmutathatod!

2024.04.05. – Új év, új izgalmak, új lehetőségek és új kihívások. Az Unibet Magyarország Twitch…

4 óra telt el azóta...