A Black Friday hamarosan zár, de néhány küldetés még aktív az eseményből. A Signature Signings lapok árai pedig igencsak fent vannak.

Hamarosan teljes egészében bezárja kapuit az idei évben a Black Friday eseménysorozat a FIFA 22-ben. Új Promo-val robbant idén a Fekete Péntek, hiszen megérkeztek a Signature Signings lapok. Ezeknek az árai viszonylag hamar megfizethetővé váltak mindenki számára. Viszont így, a végéhez közeledve már ezek a játékosok nem nyithatóak már a csomagokból, tehát, akinek van, az igen jól járt, akinek pedig nincs még, annak irány a Market!

Már csak azért is lényeges legalább 1 Signature Signings lapnak lennie a klubban, ugyanis a hamarosan lejáró Flashback Benzema, illetve Chiellini SBC-k egyik küldetésében szükség van legalább egy ilyen lapra. Viszont itt kezdőik a probléma: a korábbi árakhoz képest a mostani szembetűnő módon emelkedett. Ezzel kapcsolatban fejezte ki nemtetszését Reddit-en a Vianna13 nevű felhasználó a következő módon:

Why are Signature Signings so expensive? from FIFA

Miért ilyen drágák a Signature Signings lapok?

Egy csapat választ el attól, hogy befejezzem a Chiellini-t, ezért elmentem a piacra, hogy vegyek egy SS-t. A legolcsóbb jelenleg PC-n 88,5 ezer Coin. Azt hittem, ez a PC-piac problémája lehet, de a legolcsóbb PS-en majdnem 70 ezer, XBOX-on pedig 55 ezer. Tudom, hogy kikerültek a csomagokból, ezért az áruk felment, de ez az ár normális? Vagy valamiért fel van fújva?

Jogos a kérdés, hiszen tény, hogy a fodder lapok minden fontosnak titulált SBC esetében intenzív áremelkedést produkálhatnak, viszont ez sokaknál okozhat gondot akkor is, amikor kinéznek egy játékost, elkezdődik a farmolás, a gyűjtögetés, majd amikor megvan az összeg, szomorúan konstatálja, hogy akár kétszer annyiba is kerülhet a hőn áhított kártya.

Saját szituáció volt, amikor kitaláltam, hogy veszek egy Signature Signings Mendy-t a kapuba. 2 napja néztem ki a lapot, akkor 38 000 Coin-ba került. Az eltelt idő alatt pedig ez történt a vágyott kapussal:

Közel a duplájára emelkedett. Kissé ledöbbenve vettem tudomásul, hogy egyelőre még várni kell rá. Minden esetre, mi kíváncsian várjuk, maradnak-e ezek a magas árak, vagy az SBC-k lejártát követően, esetleg az új Promo érkezésével visszaesik annyira, hogy mindenki számára megfizethetők legyenek.

Ti mit gondoltok? Mikor jön az áresés?

 

Ezt olvastad már?

Valamit tudnak ezek a japánok – Moments Duo SBC elemzés

 

×