Az új Warzone térkép már majdnem itt van. A rajongók már alig várják, és legutóbbi promóciós videó még a Molotov új felhasználási módját is célozgatja.

A Warzone Pacific 1. szezonjának új promóciós videója egy érdekes Molotov-stratégiát mutatott be, amely új felhasználási módot ad a felszerelésnek.

Az új frissítés számos változást hoz a Warzone-hoz. Bár egyesek aggódnak a Loadout Drop változások miatt, sokan izgatottak a Warzone Pacific miatt. A gázmaszk buffok mellett úgy tűnik, a Molotov felszerelés is új felhasználási módot kap.

A WWII Molotov koktélja

A játékosok izgatottan várják, hogy megismerkedhessenek a vadonatúj térképpel, a Calderával, amely biztosan rengeteg felfedeznivalót tartogat a játékosok számára.

Már kaptuk képeket az új POI-ról, amit a játékosok látni fognak, de a charlieINTEL által a Twitteren közzétett új promóciós videó egy „képeslapot mutatott Calderából”, ami a Molotov-felszerelés új felhasználási módjára utalhat.

 

A Molotovok mindig is hasznos kellékek voltak. A játékosok gyakran használják őket arra, hogy az ellenséget kihúzzák egy fedezékből, vagy akár a földre került játékosokat is elintézzék velük. Persze ezt később leváltotta a dobókés vagy a Thermite.

Ám most a Caldera egy teljesen új felhasználási módot hozhat számukra. A képeslapon néhány információ részletesen szerepel egy ismeretlen személyről, aki a Calderára érkezik.

Azt mondják, hogy „felfedeztek egy mókás trükköt a Molotovokkal: dobd őket vízbe, és füstgránátokká válnak! Nagyon ajánlom”

Ezt nem lehet megerősíteni, amíg a pálya ki nem kerül, de lenne értelme, tekintve, hogy a fejlesztők szándékosan úgy döntöttek, hogy az új pálya promóciós videójában szerepel. Továbbá az a tény, hogy az ismeretlen karakter a Calderán erősen ajánlja a játékosoknak, hogy próbálják ki, még valószínűbbé teszi ezt.

Nem tudni, hogy mennyire lesz erős ez a stratégia, de érdekes, hogy a Caldera ilyen új játékmechanikákat kínál majd.

Lehet, hogy a megjelenéskor több rejtett funkciót is találhatnak a játékosok?

Magyar Warzone szavazás: “Hová ugrunk az új mapon, srácok?”

 

 

https://leet.hu/samsung/

×